Hirdetés


Úgy fest Gáspár Győző nemcsak a Fideszt, hanem a futballt is megszerette. Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Ferencváros elnöke ugyanis Facebook-oldalán erről írt. Megtudhattuk: korábban folyamatosan kikaptak, ha Győzike is a lelátón szurkolt, most viszont végre változott a helyzet.

Hirdetés

Győztes meccs
Szeptember 21-én este ugyanis győzelemmel kezdte az Európa-konferencialiga csoportkörét a Fradi futballcsapata. A fővárosi zöld-fehérek 3–1-re győzték le a szerb Csukaricskit a Groupama Arénában. „Idáig mindig kikaptunk, amikor Győzike kijött a meccsre, de a Csukaricski elleni győzelemmel végre megtört a jég!” – fogalmazott Kubatov Gábor.

Bordó zakót húzott
Győzike, aki nemrég azt is mondta, otthon is Németh Szilárd főztjét enné, az alkalomhoz illően öltözött fel a meccsre: bordó bársonyzakót öltött.

Győzike a lelátón

Hirdetés

Megosztott szurkolók
A bejegyzés megosztotta a Fradi-tábor tagjait is. „Kár, hogy ilyen és hozzá hasonló negatív figurákkal próbáljuk népszerűsíteni a Fradit. A sima lelátón nála milliószor többre tartott és megbecsült emberek ülnek, akik példaértékű életet élnek, nem úgy, mint Győzike. Ne ez legyen a Fradi üzenete…… Akkor bajban leszünk, nem csak Fradisták, de a Nemzetünk is” – írta egy szurkoló.

Nincs nagy és kis fradista
„Itt nincs nagy és kis fradista, itt mindenki egyforma. Mert akit itt találsz, annak mind egyformán ver a szí­ve a Ferencvárosért!” – reagált több kommentre Kubatov Gábor elnök.

Békemenet és párttagság
Gáspár Győző már tavaly március 15-én is az első sorban vonult a Békemeneten, Bencsik András és Bayer Zsolt mellett, majd rá pár hétre belépett a Fideszbe. A show-man később olyan kijelentéseket is tett, hogy képes lenne háborúba menni Orbán Viktor miniszterelnökért és akár a vérét is adná érte.

Hirdetés

Értelmiségi fesztivál reality sztárvendéggel
A Tranzit fesztivál hagyományosan a kormánypárt őszi, a politikai szezont megnyitó értelmiségi rendezvénye, a Fidesz legtöbb prominense előadással készül, netán leül vitatkozni egy-egy ellenzéki politikussal. A fesztiválon Győzike is részt vett, akivel a közös fotót előbb Orbán Viktor miniszterelnök tette közzé Mosolyalbum című összeállításában, aminek a showman nagyon örült.

Örülhetett a miniszterelnök
„Miniszterelnök úr nagyon örült nekem, ha nem így lett volna, biztosan a képet sem osztja meg, amitől iszonyú boldog voltam. Meg is ölelgettük egymást. Hihetetlen, mennyire laza és emberi a miniszterelnök” – mondta a pillanatról Győzike, aki több politikai előadásra be is ült.

Tanulni akar Győzike
„Megmondom őszintén, azért mentem el, hogy tanulhassak nálam okosabbaktól, és rengeteget tanultam is. Nem a fotók kedvéért mentem! Meghívtak a rendezvényre, ami jól esett, az egyedüli celeb, ha jól tudom, én voltam” – mondta Győzike.

Kiemelt kép: Győzike a Fradi-pályán. Fotó: FacebookForrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés