Hirdetés


Gáspár Győző és felesége, Bea házasságuk 30. évfordulóját ünnepelve, most visszatekintenek közös életük szép pillanataira, de nem tagadják, hogy évtizedes kapcsolatuk során számos viharos időszakot is megéltek. Az igazán nehéz időszak tíz évvel ezelőtt következett be, amikor a pár már a válás szélén állt, és úgy tűnt, nem találnak kiutat a krízisből.

Hirdetés

A nehézségek ellenére Győző és Bea végül ismét egymásra találtak, ráébredve, hogy kapcsolatuk mély érzelmi kötelékeken nyugszik. Ez a felismerés segítette őket abban, hogy újra együtt tudjanak élni és teljes életet alkossanak egymás mellett. Házasságuk útja nem mentes a konfliktusoktól és szakításoktól, de ezek ellenére több alkalommal is újra összeházasodtak, megújítva ígéreteiket.

Hirdetés

“20 év után vége a házasságunknak Beával!” – akkor jelentette be közösségi oldalán Gáspár Győzike, majd a Kiskegyednek mesélt részletesen arról, miért került válságba a házasságuk.
“Rengeteget civakodtunk az utóbbi időben Beával, nem volt fél nap nyugtunk, már mindenen kiakadunk egymásra, hamar felmegy a pumpa, ha egy térben vagyunk – mesélte a showman akkor nagyon megtört hangon. – Állandóan feszülünk és bántjuk egymást. Tel-Avivban voltam 10 napot, Bea könyörögve utánam jött, de az lett belőle, hogy rettenetesen összevesztünk. Egyetlen napot bírtunk ki egymás mellett. Akkor döbbentünk rá mindketten, hogy elegünk van egymásból. Eljött az idő nálunk is, mint sok párnál, akik két évtizedet lehúznak egymás mellett, hogy már a másik jelenlététől idegbeteg leszel. Amikor már minden idegesít a másikban, amikor már tesz egy mozdulatot, ami neked nem tetszik, és azonnal ordítasz vele.”

Hirdetés

“Mikor hazaértem külföldről én már a csomagjaimmal együtt a budapesti lakásunkba mentem. Mindketten úgy érezzük, hogy jobb, ha elválnak az útjaink, mert csak teljesen tönkretesszük egymást és erre rámegy az egészségünk. Fiatalok vagyunk még mindketten, változtathatunk az életünkön, de együtt ez már nem megy nekünk. Még egyikünknek sincs harmadik, nem emiatt ért véget a házasságunk. Átértékelődött az életem Izraelben, úgy érzem, hogy egészen más dolgok fontosak az életben. Ha lelkileg nem vagy rendben, semmit sem ér a csillogás, kifelé a rongyrázás. Sok mindent meg tudunk venni, szép autókkal járunk, de úgy érzem, belülről rohadok. Teljesen új életet akarok kezdeni, még az is lehet, hogy elhagyom az országot.”

Hirdetés

Győző tavaly még egyszer az oltár elé vezette élete szerelmét, gyermekei anyját, ezzel is megerősítve azt a szilárd köteléket, ami őket összeköti. Ez a történet azt mutatja, hogy a nehéz időszakok ellenére is van lehetőség a megújulásra és a boldog együttlétre egy hosszú távú kapcsolatban.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés