Hirdetés


Győzike az elmúlt időszakban ismét sokat szerepelt a címlapon, miután támadás érte a Ferencváros korábbi mérkőzésén. Az ellenfél szurkolói közül többen megdöbbentő szavakat fogalmaztak meg vele szemben, és a sztár úgy érezte, ilyen szinten még nem alázták meg őt.

Hirdetés

Nem sokkal később a formája miatt támadták, mert noha évek kemény munkájával leadott 62 kilót, azzal gyanúsították meg, hogy ez csak plasztika, nem több. Győző joggal háborodott fel, hiszen ehhez le kellett fogynia, önmagában egy beavatkozással nem lehet ilyen formát elérni.
Győzike a Mokka vendége volt kedd reggel, és őszintén beszélt az őt ért támadásokról. Megjegyezte, néhányan annyira „szellemi fogyatékosok”, hogy nem értik meg a dolgok miértjét, és azt, hogy a formája javarészt a fogyásának köszönhető.

Hirdetés

Győzikének elege van
„Üzenem az elmebeteg embereknek…El kell menni dolgozni és gyűjteni a pénzt.” Győzike mindent megtesz azért, hogy formában tartsa magát, így például hajnalban kel és kardióval nyitja a napját teremben.
Megjegyezte, az emberek azt sem tudják, hogy mennyire küszködik, mert nehéz tartania a súlyát. Hozzátette, ezek az emberek, akik ennyire támadják őt jogtalanul, inkább ássák el magukat, mert nem fair, amit vele művelnek.
A focis botrány sokat kivett belőle, és elárulta, belebetegedett a történtekbe, de nem maga miatt. Az bántotta leginkább, hogy a két lányáról és a feleségéről is nagyon csúnyán beszéltek, és ez már sok volt.

Hirdetés

„Sok a beteg ember…” Győzike kiemelte, nem kell elismernie senkinek az erőfeszítéseit, számára elég az, ha a családja mellette áll. „Lefogytam emberek, jó reggelt.” Szerinte egyesek a saját életükre lehetnek mérgesek, mert otthon alszanak 10-ig, majd kommentálni kezdik a posztokat, sokszor kamu profilokkal, ahelyett hogy valami hasznos dolgot csinálnának. Azt tanácsolja ezeknek az embereknek, hogy inkább menjenek el dolgozni.
További 5 kilót szeretne fogyni, miközben számolja a napokat, mert hamarosan 50 éves lesz. A lányai nagyon készülnek erre a különleges napra, viszont Győzike retteg az 50. születésnapjától, nem akarja öregnek érezni magát. Annak viszont örül és hálás, hogy a lányok ilyen szinten tesznek azért, hogy az 50. születésnapját sose felejtse el. „Megöregedtünk.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés