Hirdetés


A közelmúltban a Tranzit fesztivál keretein belül Orbán Viktor magyar miniszterelnök ismét színpadra lépett, hogy előadást tartson – ez tíz év után történt meg újra.
A fesztiválon a jobboldali hívek és érdeklődők száma is igen magas volt. Sokan igyekeztek közös képen örökíteni a találkozást a miniszterelnökkel, és a fotók tanúsága szerint a legtöbb kérés teljesült is.

Hirdetés

A kormányfő Facebook-oldalán egy sor képet tett közzé az eseményről, és a galériából az is kiderül, hogy Gáspár Győző, a Romantic együttes frontembere is jelen volt. Ráadásul a roma showman nem csak a miniszterelnökkel, de más elsővonalbeli Fidesz politikusokkal és véleményvezérekkel is közös képeket készíttetett.

Hirdetés

Ezt megerősíti Győzike is, aki Instagramon egy egész sor képet osztott meg az eseményről. A fotók között látható Szijjártó Péter, Rétvári Bence, Rákay Philip, Rogán Antal, Gulyás Gergely, Bohár Dániel és Deutsch Tamás is. Az utóbbival még két közös kép is készült.
A közösségi média közönségét mindig is megosztották a politikusokkal készült közös fotók, azonban ezek a képek egyértelműen azt mutatják, hogy a Tranzit fesztiválon jó hangulat uralkodott és sokan élték át a közösség erejét.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés