Hirdetés


A Párharc legújabb epizódjában a versenyzők egy különleges kihívással szembesültek: rapcsatázniuk kellett. Ebben a feladatban minden résztvevőnek ki kellett bontakoztatnia kreativitását, hogy a lehető legélesebb rímekkel és szövegekkel szálljanak szembe a többi duóval.

Hirdetés

A műsorban elhangzott szöveg és a rivalizáló páros stílusa komoly felháborodást váltott ki Győzikében. Ez az eset rávilágít a televíziós vetélkedőkben gyakran előforduló verbális csatákra, ahol a szavak és a kreativitás a fő fegyverek. Győzike reakciója azt mutatja, hogy bizonyos témák, különösen az olyan érzékeny témák, mint az adócsalás, különösen kényesek lehetnek a résztvevők számára.

Hirdetés

Salander Dorina és Provoda Jodes Győzikéékről rappelt, s előadásukban szerepelt az alábbi rész:
“Nem mindig stimmel a bruttó meg a nettó, de ez Tarján, nem a gettó!”
“Sose mondd rá, hogy adócsaló!”
Ezt Gáspár Győző igencsak zokon vette, s mikor Beával a show-val kapcsolatos problémáikat vitatták meg, erre a momentumra is kitért.
“Nem tudom, hallottad-e azt a szót tegnap, hogy adócsalónak neveztek minket. Hallottad?A bíróság még nem mondta ki, de ő már kimondta. Figyeltél a szövegekre? Na, akkor rakd össze az én érzelmi hullámomat is”
— mondta a showman, majd átölelték egymást feleségével.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés