Hirdetés


Tóth Gabi, a népszerű énekesnő, válása ellenére továbbra is hisz a házasság intézményében. Az énekesnő és volt férje, Krausz Gábor hivatalos kapcsolatukat tavaly decemberben zárták le, de Gabi élete új fejezetében, Papp Máté Bence oldalán, továbbra is bízik abban, hogy a boldog házasság lehetősége számára ismét elérhető lesz.

Hirdetés

“A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog” – mondta el Ágai Kis András Mutasd magad című műsorában az énekesnő.

Hirdetés

Gabi számára azért is fontos a házasság, mert első férjével a vallási különbözőségek miatt polgári szertartás keretein belül keltek egybe, a templomi esküvő eddig kimaradt az életéből.
“Nem tervezek én most semmit már. Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem” – fogalmazott.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés