Hirdetés


Elképesztően drága ruhákban tűnt fel Gáspár Győző a Ferencváros futballcsapatának mérkőzésén is. A showman egy 458 ezer forintos övben drukkolt kedvenceinek, a cipője pedig 1,2 millióba került.

Hirdetés

Milliós ruhákban a Fradi meccsén
Elképesztően drága, csaknem kétmillió forintos ruhákban tűnt fel Gáspár Győző a Ferencváros futballcsapatának mérkőzésén is. A showman egy itthon nem is kapható, 458 ezer forintos Hermés övben drukkolt kedvenceinek. Nem a francia luxusmárka terméke volt az egyetlen drága holmija aznap Győzikének, ugyanis például a cipője 1,2 millióba került.

Ajándék Bécsből
„Múlt héten volt Győző-nap. Ezt az övet a legjobb barátomtól kaptam a névnapomra, Bécsből hozta nekem. Fogalmam sem volt, hogy ennyibe kerül! Azért hordom minden meccsre, mert a piros a győzelem színe. Azt mondják, mindig kell legyen rajtunk valami piros, ha szerencsét akarunk az életben” – mondta Győzike.

„Ha valakit nagyon érdekel…”
„Ha valakit nagyon érdekel, hogy mennyibe került, ami rajtam volt… akkor az ingem negyvenkilencezer forint volt, a nadrágom tizenötezer, a cipőm viszont külföldön vettem, az egy eredeti Louboutin. Nekem nincsen milliókat érő óragyűjteményem, viszont van családom, inkább rájuk, a lányaimra költöm a pénzemet” – tette hozzá a showman, aki annyira megdöbbent az ajándéka árán, hogy fel is ajánlotta jótékony célra.

Hirdetés

Felajánlás a gyermekkórháznak
A showman a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlotta fel az összeget. Aki elsőként jelentkezik, elutalva a Heim Pál Alapítványnak a 458 ezer forintot, azé az öv – mondta Győző a Blikk hasábjain.

Folytatódott a botrány
Az eddigi legdurvább verbális inzultusokkal kellett szembenéznie a Fradi-Újpest meccsen a VIP-páholyban megjelenő Győzikének. A celebet először a hónap elején a debreceniek találták meg a Groupama Arénában. A hajdúságiak még csak sértegető rigmusokat kiabáltal felé, majd egy fordulóval később a diósgyőriek már molinóval is kifejezték nemtetszésüket a hirtelen zöld-fehér drukkerré vedlett celeb irányába.

Sértegető rigmusok
A miskolci kiírás ( „Szoszi Győző, dikk a Grófó”) azonban csak kedves kis bájcsevejnek tűnt az újpestiek molinóihoz képest. Emellett ment a verbális szidalmazás is, a magát a Romantic frontemberét is sértegető rigmusok mellett az első félidő végén felhangzott a „Fideszcsicska Ferencváros, hej, hej” is a lila szektorból.

Hirdetés

Curtis is posztolt Győzikéről
Győzike egy „Zöld Sasok – Lila Majmok” feliratú sálat mutatott fel a meccsen az újpesti szurkolóknak, amit mellett az Újpest-szurkoló rapper, Curtis sem tudott elmenni: „Te napraforgó Patkány… Mostmár lesz falunap és a NAV sem basztat!” – utalva ezzel Gáspár Győző NAV-os ügyére.

Tehetség kell
A showman arról beszélt most, hogy neki politikai kapcsolatok nélkül sikerült oda kerülnie, ahova került, szerinte a tehetséghez nem kell semmiféle protekció. „Ahhoz minek protekció, hogy odaállsz a tévébe és megkapod az anyagot? El kell játszanod, vagy ott kell lenned. Ehhez nem kell protekció, ehhez tehetség kell, amit nem tudnak tőlem elvenni” – nyilatkozta.

Kiemelt kép: Győzike a Fradi meccsenForrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés