Hirdetés


Ezt árulta el az ügyvéd.
A gyönyörű Borbás Marcsi élete két évvel ezelőtt megváltozott: férjével vidékre költöztek, és ezzel együtt életmódváltásba kezdte. A műsorvezető enne köszönhetően csúcsormában van, karcsúbb mint valaha, de látványos átalakulásának sajnos árnyoldala is van. Kálváriája tavaly kezdődött, amikor visszaéltek a nevével és az arcával, és ismét fogyókúrás szereket próbálnak eladni az ismertségével. Az internetes reklámkampány hónapokig tartott, és bár az ügy eljutott a rendőrségi feljelentésig, a csalók tovább folytatták a tevékenységüket.

Hirdetés

Noha szinte lehetetlen lebuktatni a csalókat, amennyiben mégis sikerül, Marsi hatalmasat kaszálhat – írja a sorry! magazin, miután az átveréssel kapcsolatban megkereste Dr. Gerencsér András ügyvédet. A jogász elmondta, hogy a feljelentést követően a nyomozás ilyen esetben akár évekig is eltarthat, ám ha sikerrel záródik, sok pénzt hozhat a feljelentőnek.
– Bár a képmással való visszaélés bűncselekmény, magánvádas eljárásnak számít, ám amennyiben nemcsak a nevével és fotójával próbálnak meg eladni terméket, hanem fiktív interjú is felkerül mellé, akkor már családról beszélünk, ami közvádas, vagyis nyomozati eljárást von maga után – kezdi Dr. Gerencsér András a lapnak, majd így folytatja. – A nyomozóhatóság ugyan sokkal szélesebb eszköztárral rendelkezik, mint ha csak a magánszemély próbálná meg kideríteni, kik élnek vissza a nevével, a nyomozás akár két évig is eltarthat – folytatta az ügyvéd, aki hozzátette: amennyiben megállapítják, hogy bűncselekmény történt, a sértett kártérítést követelhet.
Nagyotmondásokkal reklámoztak

Hirdetés

– Ha a tettes előkerül, az áldozat sérelemdíjként akár egymillió forintot is követelhet, sőt a bíróság vagyoni kártérítést is megítélhet a károsultnak. Az összeg meghatározásához az ügyészség szakértő segítségét veszi igénybe, ez az érték pedig akár a sérelemdíj többszöröse is lehet.
– Soha nem voltam 97 kiló, ahonnan lefogytam állítólag 67-re. Ez hazugság, ahogy az is, hogy engem bepereltek, mert elárultam a fogyásom titkát. Ezek a reklámok tele vannak olyan nagyotmondásokkal, amelyek miatt érdemes minimum kételkedni bennük – mesélte korábban a Mokkában Borbás Marcsi, aki azt is elárulta, hogy két éve az új lakhellyel áttértek a flexitárikánus étrendre, ami annyit jelent, hogy a legtöbbnapon nem esznek húst, és kilencven százalékban növényi alapanyagokból főznek.

Forrás
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés