Hirdetés


Hajdú Péter és Láng Eszter többször is meghatározták már az esküvőjük időpontját, de az elmúlt években több akadály is közbejött. Először fiuk születése, majd új projektek miatt döntöttek az esküvő elhalasztása mellett. Eszter továbbá azt is hozzátette, hogy szeretné visszanyerni szülés előtti alakját, mielőtt az esküvő megtörténik.

Hirdetés

“Nem titok, hogy volt már egy kitűzött időpontunk, de az élet közbe szólt. Nem fontosabb a munka egyikünk számára sem, mint az esküvőnk, de mindkettőnk számára nagy lehetőségekkel kecsegtetett az élet és mi éltünk vele. Az érzelmeink biztosak, az üzleti élet viszont bizonytalan, így átcsoportosítottuk az energiáinkat. Eszter üzleti vállalkozása nagy lendületet vett, én pedig egy hatalmas projektet kaptam meg.

Hirdetés

Tíz ország tartozik hozzám egy nemzetközi bokszbajnokság szervezésében, ami rengeteg utazással jár. Emellett a Frizbi TV menedzselése is sok időt vesz el, így az idei nyarat is elengedtük az esküvőnk szempontjából” – árulta el a Borsnak Hajdú, aki úgy látja, most a szeptember tűnik a legsanszosabbnak a házasságkötésre, de ezt sem nevezné szentírásnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés