Hirdetés


A bántalmazó pedagógus sírva könyörgött a tévés anyjának, hogy az ne jelentse fel. A tévést brutálisan ütlegelő tanárt azóta többször is büntették, a médiasztár a mai napig várja a bocsánatkérést.

Hirdetés

Döbbenetes gyerekkori titkáról rántotta le a leplet Hajdú Péter. A tévés sokkoló kijelentést tett a PartizánPop című műsorban: általános iskolás korában a WC-ben összeverte egy tanár. A felháborító eset egy balatonlellei úttörőtáborban történt, Hajdú pedig alig volt tízéves. A legelképesztőbb pedig az, hogy az oktató, aki „megfenyítette”, azóta is tanít egy általános iskolában, sőt, a városától komoly elismerést is kapott a gyerekekért végzett munkájáért.
Megnősül Hajdú Péter: már megvan az időpont, így áll az esküvő szervezése

Hirdetés

– Egy nyári táborban történt, ahol akkor voltam először és utoljára. Focifanatikus voltam, és jól is fociztam. Az egyik testnevelő tanárunk, aki a mi iskolánkban tanított, de nem engem, volt a bíró az egyik mérkőzésen. Ellenünk fújt, ami miatt persze, gyerekek lévén, elkezdtünk neki beszólogatni, hogy hülye bíró és hasonlók – kezdett bele a megdöbbentő történetbe a hétfőn este nyilvánosságra kerülő Partizán Pop című műsor felvételén Hajdú Péter, aki ezek után sokkoló részleteket árult el.
“Kilenc-tíz éves lehettem és persze, nekem volt a legnagyobb szám, engem érintett a legérzékenyebben, hogy elveszítettük a döntőt. Aztán ahogy mentünk be, ez a tanár kirántott a sorból, bevitt a férfi wc-be, majd összevissza vert, de annyira, hogy bepisiltem”
– sóhajtott Hajdú Péter, aki a táborból hazaérve azonnal elmesélte az édesanyjának a történteket.
– Emlékszem, írtam egy képeslapot anyukámnak, hogy jöjjön értem, mert itt verik a gyerekeket, de mire az megérkezett, vége lett a tábornak – idézte fel lapunknak a megrázó történet folytatását a tévés.
– Aztán persze, elmeséltem neki, mi történt. Ő egy igazi anyatigris volt, így felmentünk a tesitanár lakására, hogy számon kérje. A tanár először próbálta kisebbíteni a tettét, hogy én túldramatizálom, mert ez csak egy atyai pofon volt, és ha valóban annyira megvert volna, nem így néznék ki.

Hirdetés

“Aztán amikor anyukám azzal kezdett fenyegetőzni, hogy feljelentést tesz, akkor ő és a felesége is szinte sírva könyörögtek, hogy ne tegye, mert akkor mi lesz vele és a családjával, a gyerekeivel.”
Hajdú Péter azt is hozzátette: az említett tanár, akit azóta többször is kitüntettek, soha nem kért bocsánatot tőle.
– Én csak abban bízom, hogy nem csinált soha többé ilyesmit, és az esetemben is csak valami nehézség, lelki probléma vagy hasonló volt a magyarázata a tettének. Bár szerintem nem igazán lehet mivel megmagyarázni egy ilyen cselekedetet. Azt gondolom azonban, hogy sosem késő bocsánatot kérni… én azóta is várok erre – vallotta be a műsorvezető, aki bízik abban, hogy az említett tanár valóban rászolgált az azóta kapott kitüntetéseire.

Forrás:blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés