Hirdetés

Fotó: Schumy Csaba Dfp@Dfp.Hu


Hajdú Péter és a TikTokker Forstner Csenge beszélgetésük népszerűsítésére osztottak meg egy-egy képet a közösségimédia-felületeiken, amit a külföldi Reddit is felkapott. A vélhetően egy időben készült két fotó különbsége verte ki a biztosítékot, amiről elsőként az rtl.hu számolt be.
Hajdú Péter Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak elmondta, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki használja a FaceApp alkalmazást, sőt…
„Ki az, aki nem retusálja a képét?” – tette fel a kérdést a Reggeli műsorában.

Hirdetés

„Van egy képed magadról, hogy hogy nézel ki, és ha annál rosszabbul sikerült egy fotó, akkor megpróbálod valahogy korrigálni. Ez az applikáció tök jó, egy gombot kell megnyomni (…) és akkor ennyi. De ebben mi a baj? Én kötelezővé tenném. Ronda képet senki ne posztoljon magáról.”
Szerinte az ezt követő lépcső a plasztikai sebész, ahol már ő is járt, amikor a szemhéját csináltatta meg, mivel szerinte szomorú kutyafeje volt. Arról is mesélt, hogy a botoxon is elgondolkodott már, de eddig nem merte kipróbálni.
„Pont most találkoztam egy vacsorán egy plasztikai sebésszel, aki mondta, hogy botoxot akar. Mondtam, hogy azt nem merem, mert állítólag az nem ürül ki. Mondta, hogy ez hülyeség” – mesélte Hajdú Péter, majd a szeme alá mutatva elárulta, hogy oda kellene neki botoxot rakatnia.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés