Hirdetés


Hajdú Péter párja, Láng Eszter bejelentette, jövő tavasszal összeházasodnak.
A tévés műsorvezető párja, Láng Eszter közölte a hírt, hogy alig lesz idejük a szervezésre, mivel már 2023 tavaszán szeretnék összekötni életüket immár hivatalosan is. Beismerte, hogy még sehol nem tartanak a szervezéssel, magukat ismerve valószínűleg két héttel a kitűzött időpont előtt kezdenek csak készülni.

Hirdetés

” Helyszínt sem néztünk még. Annyit tudok, hogy közepes létszámmal tervezünk: 80–110 főre gondoltunk, ez a család és a barátok nagy része. Nagy elképzelések nincsenek, csak azt szeretnénk, hogy stresszmentes legyen, el tudjuk engedni magunkat, és maradandó élményeket gyűjtsünk. Messzi nászútra nem tudunk menni Domi nélkül, de nagyon vágyom egy közeli, meghitt helyre, ahol ismét kettesben lehetünk” – mesélte Láng Eszter a HOT! Magazinnak.
Első közös gyermekük már hét hónapos, fejlődéséről és neveléséről, a szülői létről maga Hajdú Péter számolt be a Hot Magazinnak.

Hirdetés

„Kezdetben féltettem Domit, főleg, amikor megláttam, hogy Csilla néni a fejénél fogva úsztatja a vízben. De tény, hogy a rendszeres babyspa terápiának köszönhető, hogy alig múlt hét hónapos, és már felállt, saját magától totyog kettőt, ha odébb kell menni, stabilan áll” – mesélte a műsorvezető, aki úgy érzi, most szentimentálisabban érinti meg őt az apaság.
„Rájöttem, hogy 47 évesen jóval szentimentálisabb vagyok, mint 12-13 évvel ezelőtt. Természetesen csodaként éltem meg mind a három gyerekemnél, amikor felálltak vagy először rám mosolyogtak, de mostanában azt veszem észre, hogy ha egy gesztust tesz felém vagy odabújik hozzám, annyira megérint, hogy könny szökik a szemembe” – mondta a tévés.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés