Hirdetés

Fotó: Instagram


A Frizbi műsorvezetője és szerelme közel négy éve élnek együtt, és tavaly februárban megszületett közös gyermekük, Domi. A pár régóta tervezi az esküvőt, azonban az időhiány miatt még nem sikerült megszervezni. A Blikk TV Címlapsztori nevű műsorban közölték, hogy az esküvő biztosan idén lesz, az évszám már megvan, de az időpontot várhatóan nyárra vagy őszre tervezik.

Hirdetés

Arról is beszéltek, hogy hogyan találkoztak. Az első találkozásuk egy tévéstúdióban történt, ahol Eszter a kulisszák mögött dolgozott, míg Péter vendégként érkezett. Később a Budapest Parkban, egy koncerten találkoztak véletlenül, mindketten másokkal érkeztek, de hamar kiderült, hogy rendkívül jól kijönnek egymással. Az egész estét beszélgetéssel töltötték egymással.
Nyilvánvalóan semmi sem történt köztünk hetekig, hónapokig, mivel mindketten egy másik kapcsolatban voltunk. Nem ez a típus egyikünk sem – mondta Eszter. – Aztán kaptam egy ultimátumot – mert Peti akkor már szakított –, hogy ha augusztus 31-ig nem lépek ki a kapcsolatomból, akkor ez a dolog befejeződik köztünk.

Hirdetés

Eszter alaposan átgondolta a döntését, majd augusztus 31-én – mindenki nagy meglepetésére – összecsomagolt és eljött a régi életéből, egy héten belül pedig már össze is költöztek.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés