Hirdetés


Nyolc évvel ezelőtt Hajós András sokkolta a közvéleményt, amikor kiderült, hogy a sokak által tökéletesnek gondolt házassága a valóságban már nem az. A népszerű tévés egy húsz évvel fiatalabb nővel került a címlapokra, de azonnal tisztázta, hogy az eset nem megcsalásként, hanem egy új fejezet kezdeteként értelmezendő.

Hirdetés

Bár sokan meglepődtek ezen az információn, Hajós András nem hagyta magát sarkaiba szorítani. Kiemelte: bár feleségével és két gyermekével továbbra is egy háztartásban éltek, kapcsolatuk már nem volt romantikus, hanem inkább baráti alapokon nyugodott. “Nincs szó megcsalásról,” – írta egy közleményben, hangsúlyozva, hogy az új kapcsolata nem törte meg a családjával való kapcsolatát.

Hirdetés

Az igazi betekintést a válás hátterébe a “Probléma Hajóssal és Márkóval” című műsor adta. Hajós itt mesélt először a kötődésről, a párkapcsolatok kihűlésének okairól és saját tapasztalatairól. “A kötődés témaköre nagyon érdekes. Érdemes lenne a magyarországi válási statisztikákon is elgondolkodni” – mondta a műsorban, utalva a saját válására.
Az 54 éves műsorvezető a mai napig tisztán látja, hol kezdtek süllyedni dolgok feleségével. A kommunikációs problémák, melyekről beszélt, gyakran megnehezítették életüket. “Sokszor a nők nem tudják. Az én volt feleségem nem tudta például.” – emlékezett vissza Hajós. Hozzátette, hogy a kommunikáció hiánya akár egy kapcsolat vesztét is okozhatja.
Hajós András példája egy figyelmeztetés a párkapcsolatokban lévők számára: a kölcsönös megértés és kommunikáció létfontosságú, és hiányában még a legstabilabbnak tűnő kapcsolatok is törékenyekké válhatnak.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés