Hirdetés


Bevallották, hogy a világtörténelem legnagyobb terrortámadása belső munka volt?
Lehetséges, hogy a világ legnagyobb terrortámadásának a hátterében tényleg belsős emberek, a kormány emberei állnak?
Erre egyre több bizonyíték van, ugyanis nagyon sok szakember és mérnök nyilatkozta korábban is, hogy acélszerkezetű épület még soha nem dőlt össze, és azóta sem.
Ez pedig azt jelenti, hogy egyértelműen nem a becsapódás által keltett sérülések okozták az ikertornyok összeomlását, hanem egy irányított robbantás.
Most egy volt CIA ügynök vallott, és megdöbbentő információkat árult el a betegágyán.
Elmondta, hogy valóban azoknak van igaza, akik mindvégig azt sejtették, hogy az egész merényletsorozat egy jól összehangolt titkos, CIA által vezetett akció volt, méghozzá kormánymegrendelésre.
2001. szeptember 11-e volt az amerikai nép egyik legtragikusabb napja, de mivel a világ számára is elképesztően borzalmas események zajlottak le aznap, joggal mondhatjuk, hogy mindenki számára gyásznap volt az a pillanat, amikor a világkereskedelmi központ két tornyába belefúródott egy-egy eltérített gép.
A CIA egyik belső embere szerint azonban az egész az elejétől a végéig alaposan el lett tervezve, és professzionális módon kivitelezve.
A korábbi CIA tiszt, Mr. Howard ma 79 éves, és rendkívül rossz egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy mivel már nem félti az életét, vele már bármit megtehetnek, ezért kiszivárogtatja 9/11 legnagyobb titkát.
Malcolm Howard az 1980-as években kezdett dolgozni robbanószer szakértőként. Korábban civil mérnökként tevékenykedett. A CIA berkeiben is egyfajta pirotechnikai szakértő volt, és robbanóanyagokkal foglalkozott az 1980-as évek végétől kezdve.
Elmondta, hogy a CIA titkos misszió keretében a legkülönfélébb helyekre kellett robbanószert tervezniük csapatával. Volt, hogy egy cigaretta gyújtóba, de olyan is, hogy egy 80 emeletes épületekbe.

Hirdetés

1997 és 2001 között egy szupertitkos CIA projekt keretében dolgozott, amit New Century néven, azaz Új század néven emlegettek a CIA berkeiben.
Négy másik CIA operatív vezetővel együtt bízták meg a WTC7 épületének felrobbantásával.
Szinte biztos benne, hogy a másik két nagy tornyot is irányított robbantással omlasztották össze, hogy még több ember meghaljon, és Amerikának nem csak indoka lehetett így a háborúra, hanem valóban megindulhatott egy Új század, melyben a globális megfigyelés, a tömeges lehallgatás végre jogalapot nyerhetett.
Elmondta, hogy a WTC7 egyértelműen az ő feladata volt. Le kellett rombolnunk, méghozzá irányítottan. Robbanószerkezetek voltak elhelyezve az épületben, és ezért omlott össze, akárcsak az ikertornyok.
A szóban forgó épület alig 7 órával a másik két nagy ikertorony összeomlása után semmisült meg.
Mr. Howard elmondta, hogy munkatársai a CIA berkein belül viszkivel és szivarral ünnepeltek, amikor mind a három épületből romok váltak.
Mr. Howard szerint a CIA berkeiben aztán aggódni kezdtek, mikor az első pletykák felmerültek arról, hogy az ikertornyok összeomlása túlságosan irányítottnak tűnt, mintha előre megtervezték volna.
A CIA és a hatóságok minden létező eszközt és csatornát bevetettek, hogy megakadályozzák az igazság felszínre törését.
Egyesek szerint voltak olyan beszámolók, melyek a repülőgépek becsapódása előtt is lehetett tompa durranásokat, robbanást hallani a tornyok irányából, belülről. Erről a BBC is beszámolt, ám ezeket le tudták fedni azzal, hogy a riportok nem időrendben voltak felkonferálva a nyilvánosságnak, és így beüthetett ez a “hiba”.
A volt CIA ügynök azt is elmondta, hogy rengeteg amatőr baklövést követtek el annak ellenére, hogy az akció profin megrendezettnek tűnt, ugyanis sok váratlan tényezőnél kellett menet közben rögtönözni, változtatni a terveken.
Éppen ezért rengeteg bizonyítékot hagytak hátra, többek között robbanóanyag maradványokat, melyeket később egyértelműen ki lehetett mutatni az ikertornyok romjai között.

Elmondta, hogy neki már nincs sok hátra, és nem félti az életét. Elmondta azt is, hogy a kormánytól soha nem várhatunk majd ezzel kapcsolatban beismerő bejelentést, és feltehetően az összes ehhez kapcsolódó dokumentumot már rég megsemmisítették….

Forrás: vilagfigyelo.com
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés