Hirdetés

Az alábbi kis összefoglalót az interneten találtuk, és bár tudományosan nyilván nincs bizonyítva, de igen érdekes elmélet… Minket megfogott! Mindannyian szeretünk hinni valamiben, éppen ezért megosztjuk veletek.
Arról van szó, hogy a halálunk pillanatában a lelkünk elhagyja a testünket, és leveti fizikai ruháját. A lélek azonban kap egy lehetőséget, hogy egy ideig még maradjon a földi világban, hogy elbúcsúzzon a szeretteitől, és akár a temetését is megnézheti.
Miért fontos ez az időszak? Ekkor tudja meg a lélek, hogy ki volt az, aki őszintén szerette, és kik voltak azok, akik csak megjátszották. Ekkor ugyanis szabadon járhat és kelhet, és akár olvashat az emberek gondolataiban is.
Ha egy társaságban, vagy bárkinek az elméjében az elhunyttal kapcsolatos gondok jelennek meg, akkor ő is jelen lesz, és figyel, a maga módján próbálja sugalmazni a saját véleményét…

Hirdetés


Lényeg tehát, hogy mielőtt a lélek megtérne a fénybe, kap egy kis időt arra, hogy itt a földön elrendezze az érzelmi dolgait. És mit mondanak, mennyi időt kap?
Azt mondják, pontosan 49 napot, amelyből a legutolsó hét nap már inkább feltételes. Ezért inkább 42 napra tehetjük a stabil időszakot. Ezután ugyanis bezárul az a kapu, ami a fénybe vezet, és megszűnhet a lehetősége, hogy szabadon távozzon: akár itt is rekedhet.
Érdekes elmélet. Neked mi a véleményed?

Forrás: blikkruzs.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés