Hirdetés

Amikor a Harworth család ideiglenes költözni kényszerült még 2012-ben, Zeust, a kutyájukat egy barátjukra bízták. Pár héttel később lesújtó telefonhívást kaptak: a kutyus elpusztult.
Néhány évvel később, mikor a család visszaköltözött ismét megdöbbentő hívást kaptak. Egy nő kereste őket, aki állítása szerint egy rottweiler-német juhász keverék kutyust látott barangolni a környéken. Mivel az eb rossz állapotban volt, lesoványodva és betegesen rótta a köröket az erdős területen, ezért a nő úgy döntött, hogy állatorvoshoz viszi a kutyát. A mikrocsip adatai szerint a kóbor eb nem volt más, mint Zeus, a család halottnak hitt kutyusa!
Természetesen a gazdik először nem akarták elhinni, hiszen már évekkel ezelőtt elfogadták, hogy szeretett házi kedvencük nincs többé. A kutyus 3000 mérföldnyire volt a családjától, ám a repülés az állapota miatt nem tűnt jó ötletnek. Az állatkórház egyik alkalmazottja vállalta, hogy autóval megteszi a hatalmas utat, hogy a kutya végre visszakerülhessen a családjához.
Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!
Forrás: www.zoozoo.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés