Hirdetés

Vannak, akik nem hisznek a karmában, mások pedig igen. Sokan hiszik, hogy akkor is irányítja életünket a Sors, vagy Karma, ha valaki nem hisz benne.
Léteznek egyes jelek, amelyekből lehet következtetni arra, hogy milyen jellegű karma íratott meg a számunkra. Ezek többnyire életünk legfontosabb eseményei, mint például a gyermekeink születése. Nézzük hát, mire enged következtetni, hogy hány gyermekkel áld meg minket a sors:

NINCS gyermeked
Az Életnek tervei vannak Veled, amelyek még nem bontakoztak ki maradéktalanul: ha nem gyermekáldás formájában, akkor valamely más módon teljesedik be a karmád, amelynek révén nagyban hozzájárulhatsz ehhez a világhoz.

EGY gyermeked van
Számodra az egy szem gyermeked a szemed fénye, ő a legfontosabb a számodra, akiért sokszor olyan áldozatokat is meghozol, amiket régebben el sem tudtál volna képzelni. Az emberek tisztelnek mindezért, még ha nem is mindig éreztetik ezt Veled. Bár odaadó és önzetlen vagy, könnyen lehet, hogy érdemes átgondolnod, hogy néha kicsit túl makacs és “vonalas” a viselkedésed.

KETTŐ gyermeked van
Ha gyerekkorodban esetleg nem is kaptad meg az idilli családképet, most végre képes vagy megteremteni azt. Ne keseredj el akkor sem, ha ez még nincs meg, de meglesz! A két gyermekes család egyfajta spirituális teljességet jelképez, amely azzal bontakozik ki, amikor a második gyermek is a világra jön. Jó esetben mind a szülők között, mind pedig a családon belül teljes harmónia uralkodik. Ezt természetesen nem veszélyeztetik a kisebb hétköznapi, elkerülhetetlen összezördülések, de a családot magát a szeretet működteti.

HÁROM vagy több gyermeked van
A karmádban rendkívül fontos szerephez jut a szülőség mint küldetés. Számodra a családod jelenti az Életet, a legfontosabb értéket, a viszonyítási pontot! Rendkívül gondoskodó és védelmező típus vagy, és szeretnéd átadni az összegyűjtött tudásodat a gyermekeidnek, hogy rajtuk keresztül is szebbé tehesd a világot. Sosem feledkezel el a gyermekeidről, szinte minden döntésedet ők motiválják! Néha azonban érdemes volna egy kicsit több időt szakítanod a saját szükségleteidre is, hogy feltöltődve még többet tehess a gyerekeidért!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés