Hirdetés


Melyek azok a csillagjegyek, amelyekre leginkább jellemző, hogy jó megérzéseik vannak, és igen intuitívak? Ráadásul a megérzéseik hozzásegíthetik őket az anyagi sikerhez. Te vajon köztük vagy? Vannak kiaknázatlan képességeid?

Hirdetés

A nyilas rendkívül gyakorlatias, és cselekvő embertípushoz tartozik, akiből jó vezető válik. Azonban mindez ne tévesszen meg minket, mert amennyiben a nyilas ellazul, és lelassít, igen hamar bekapcsol a rendkívül erős intuíciója. E képessége révén olyan megérzésekre támaszkodhat, amikkel a gyakorlatias képességeit tovább erősítheti, és így fantasztikus sikereket érhet el.

A skorpió remek megérzések kell rendelkezik, nem hiába mondják erre a csillagjegyre, hogy ez egy tüzes víz jegy. Magában egyesíti a tűz jegyek lobbanékonyságát, és a víz jegyek érzelmi és intuitív megközelítését. Könnyedén leleplezi a hazugságot, lehetetlen becsapni! Ő maga viszont úgy képes alakítani a kereteket és a valóságot, ahogyan az neki tetszik!

A halak érzelmileg rendkívül érzékeny, és így a legtöbb csillagjegyhez képest sokkal kevesebb racionális gondolat homályosítja el a tiszta érzékelését. Közeli kapcsolatban áll érzelmeivel, a világegyetemmel, és az intuícióján keresztül ritka információkat is képes becsatornázni, megérzések formájában. Az összes csillagjegy közül talán ő az egyik, aki a legközelebb áll a spiritualitáshoz, és más dimenziókhoz is hozzáférhet. Ennek révén olyan eszközökkel rendelkezhet akár az érvényesülés terén is, amelyek nagy anyagi sikerekhez segíthetik hozzá. A sors fintora, hogy a legtöbb halak csillagjegyű ember erre egyáltalán nem vágyik…

Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés