Hirdetés


Egy hároméves kisfiú, Makhi Martin, meghatóan vezette imában az óvodás osztályát, ami azonnal az internet kedvence lett. A Missouriból származó kisfiú váratlanul felállt az osztályteremben, lehunyta a szemét, és szenvedélyes imát mondott az ételért, amit ő és osztálytársai hamarosan elfogyasztanak. A videót a tanárnő rögzítette, és az imában részt vevő diákok közösen ismételték Makhi szavait.

Hirdetés

A videó a YouTube-ra került, ahol több millióan nézték meg, és több mint 400 000 lájkot és rengeteg hozzászólást kapott. Az ima közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt került fel az internetre, 2020 januárjában, amikor még senki sem sejtette, milyen kihívásokat tartogat az év.

Hirdetés


Makhi Martin példája ma különösen aktuális, hiszen az imára nagyobb szükség van, mint valaha, mivel az emberek világszerte szenvednek. A világnak szüksége van olyan kedves emberekre, mint Makhi, akik imádkoznak mindenkiért és törődnek mások jólétével. A kisfiú története emlékeztet bennünket arra, hogy a szeretet és az összefogás ereje segíthet legyőzni a nehézségeket.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés