Hirdetés


Hatalmas a boldogság! Jön a harmadik! Nem bírta magában tartani Gáspár Bea! Így tudatta a nagy hírt!
Gáspár Bea már jó ideje főzésbe és receptek írásába fogott, ami nagy siker lett. Nem meglepő, hogy két szakácskönyv után, most megérkezett a harmadik is!

Hirdetés

“A 3. is meglett!
Gáspár Bea újabb receptválogatásából egy nagycsalád mindennapjai sejlenek fel: van benne ételleírás és sztori dőzsöléshez, vendéglátasra és hétköznapokra, múltidéző és frissen tanult fogások, persze mindez a konyhából szemlélve, megélve és leírva.
Köszönjük ! ” – olvashatjuk Gáspár Győző oldalán.

Hirdetés
Gáspár Bea július elején árulta el, hogy gyomorszűkítő műtéten esett át, mert 30 kilós hízása már komolyan veszélyeztette az egészségét. 2017-ben az orvosok pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, ami miatt cukorbeteg is lett. Alig három év alatt 91 kiló lett, hiába próbálkozott diétákkal és sportolással is.
Azért vetette alá magát az operációnak, mert az orvosa szerint, ha évente tíz kilót felszed, szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák is kialakulhatnak a meglévő betegségei mellé.
Gáspár Bea 13 kilót fogyott
A műtét óta rohamosan fogy, de a elárulta, arra figyelnie kell, hogy kis adagokat egyen és igyon, mert a gyomra befogadóképessége két deciliter lett. Ha ennél többet fogyaszt, nagy fájdalmai lesznek. Emellett az is fontos, hogy lassan táplálkozzon, mert csak percekkel evés és ivás után érzi, hogy megtelt a gyomra.

Hirdetés
Bea fogyása:
Jelenleg ugyan lelassult a fogyás, de mindent megtesz azért, hogy még több súlyfeleslegtől szabaduljon meg. Két hónap alatt már 13 kiló ment le róla, jelenleg 78 kilót mutat alatta a mérleg. Férje, Gáspár Győző is dicséri az alakját, sokat bókol neki.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző, Instagram/Gáspár Evelin

Hirdetés
– Nőcisebben tudok öltözködni, magas sarkú cipőket is fel tudok venni ismét, nem panaszkodom annyit arra, hogy fájnak a lábaim és az ízületeim, nem fújtatok, ha lépcsőzni kell. Olyan ruhákat tudok hordani újra, amik évtizedekkel ezelőtt jöttek rám legutóbb. Ez fantasztikus érzés! Ilyenkor úgy érzem, megéri minden szenvedést – mesélte a hetilapnak.
Nem csak a ruháin érzi a változást, hanem az egészségén is. A Gáspár család nőtagjai cukorbetegséggel vagy inzulinrezisztenciával küzdenek, de Gáspár Bea már elhagyhatja a gyógyszereit.
– A cukrom teljesen rendben van! Nem hittem el. Jobb eredményeim lettek, mint Evelinnek – osztotta meg az olvasókkal.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés