Hirdetés


Híres énekes leszek a “Sztár szombat este” című tévéműsorban! A műsorban sok volt a feszültség és a vita. Tóth Gabi és Tóth Majka nagy veszekedésbe keveredtek, Gabi pedig nagyon feldühödött és kiment a teremből, miközben aljas dolgokat mondott. Később a műsorban szereplő két nő, Köllő Babett és Tóth Gabi nem voltak elégedettek Majka szereplésével, és aljas dolgokat mondtak neki: “Amikor én ugyanazokat a módszereket alkalmaztam, mint te, te ledaráltál a f@szba.”

Hirdetés

Majka azonban nem hagyta szó nélkül az énekesnő szavait. A rapper úgy gondolta, Gabi már nem mer megszólalni, mert korábbi konfrontációkból rosszul jött ki:
“Olyan dolgokat mondtál rám ország-világ előtt, amik nem voltak igazak, és utána már azt írja az összes ember rólam. Úgyhogy inkább csendben maradok…”
Az este hevességét mutatja, hogy Köllő Babett Majkához intézve azt mondta:
“Engem jelen pillanatban kiráz tőled a hideg, rossz értelemben, csak szólok. Jelen pillanatban azt is megkockáztatom, hogy utállak.”

Hirdetés

Hirdetés

Tóth Gabi nagyon ideges volt, mert úgy gondolta, hogy bár Babett és Majka között elkezdődött a verekedés, ő lesz az, akit hibáztatnak, és távoznia kell. Azt mondta: “Újra ugyanaz lesz, hogy én leszek az, aki elmegy, mert nagyon feldühít.” Így hát elhagyta a stúdiót. Az éjszaka történtek sok embert megszólaltak és reagáltak, mind a stúdióban, mind otthon. Egy biztos: rengeteg erős érzés és izgalom van a műsorban, nem csak a versenyzők, hanem a zsűri részéről is.
A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés