Hirdetés


Csonka András, aki Majka koncertjének egyik vendégfellépője volt, nagy örömét fejezte ki ezen esemény kapcsán, amit egy közös képpel a rappel együtt dokumentált közösségi média oldalán.

Hirdetés

“Az emberiség történetében voltak mérföldkövek. Ilyen volt a C vitamin feltalálása, az ember Holdra lépése, és idetartozik az is, hogy a dingdong felcsendült egy Majka koncerten. Viccet félretéve, ez a show olyan elképesztően profi, és lehengerlő volt, amire nehéz jelzőket találni. Most volt alkalmam közelebbről is belelátni a több mint 100 fős stáb összehangolt működésébe, a felvonultatott és ilyen mennyiségben sosem látott technika csodájába. Majka zseniális. Előadóként egy pillanatra sem ereszti a közönséget, pedig egy 360 fokban felállított színpad extra teher a hangulat fenntartására. Lendület, humor, energia, minden a helyén. “

Hirdetés

“Elegánsan, nagyvonalúan vezényli a produkciót, egy minden szegmensében kitünő csapat élén. Azt pedig semmiképpen sem zárójelben jegyzem meg, hogy milyen emberien, közvetlenül kommunikál a csapattal színpadon kívül is. A tehetség és emberség nálam soha nem különválasztható. Szóval bravo, és köszi Petike, hogy kicsit beleolvadhattam ebbe a showba. Tudom, kicsit irigyled, hogy van egy ekkora slágerem, de ne keseregj, a dingdong 3-at Neked adom!” – írta.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés