Hirdetés

Fotó: Youtube/Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök szombat reggel a közösségimédia-oldalán jelentkezett egy videóval, amelyben bejelentette, hogy a nyugdíjasok november 10. és 15. között kapják majd meg az inflációs nyugdíj-kiegészítésüket, és hozzáetette: úgy látja, nyugdíjprémiumra is fogja futni idén.

Hirdetés
“Egész Európában nehéz idők járnak, de ilyenkor sem szabad szem elől tévesztenünk a legfontosabb nagy nemzeti céljainkat. Az egyik ilyen a nyugdíjasok megbecsülése Magyarországon” – mondta videójában a miniszterelnök és kijelentette, hogy “ahogy idén, úgy jövőre is meg fogja kapni minden nyugdíjas a 13. havi nyugdíjat”.
“A brüsszeli szankciók miatt tovább nőtt az infláció egész Európában, így Magyarországon is. Ezért, az idei évben már másodszor, ismét inflációs nyugdíj-kiegészítést fizetünk, amelyet idén november 10. és 15. között kapnak kézhez a nyugdíjasok. A gazdasági növekedés mértékét látva úgy látom, hogy lehetőségünk lesz nyugdíjprémiumot fizetni idén is a magyar nyugdíjasoknak, amit a terveink szerint a novemberi nyugdíjjal kapnak majd kézhez” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés