Hirdetés


Ez a hónap sokaknak törést hozhat az életvitelben. Általában az egyének részére ez nem egyszerű. Ezért a szeptemberáruló időszak lehet.

Hirdetés

Kos szeptember Horoszkóp 2022
Belső erő, spontán energia, önbizalom
A események felgyorsulnak ön körül az őszi hónapok eljövetelével. A horoszkóp szerint számos bonyolult élethelyzettel kell majd megbirkóznia. Szeptemberben a Kos jegyűek olyan családi gondokkal, problémákkal is szembesülnek, amiket sürgősen meg kell oldaniuk. Az itt szerzett tapasztalatok alapján lehet, hogy újra kell értékelheti az élete prioritásait, azonban semmiféleképpen ne fogja fel ezt negatívumként.
Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már “nyeregben”. Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében.
Nyilván nem szeretné az egész napját a munkahelyén tölteni, de ezúttal fel kell áldoznia a szabadideje egy részét, mert csak így kerülheti el a jövőbeli problémákat.
Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika szeptember Horoszkóp 2022
Erős és makacs, viszont praktikus és határozott
Szeptemberben egy váratlan lehetőség felborítja a Bika magánéletét korábban jellemző harmóniát. Ez egy olyan komoly lehetőség lesz, amit kár lenne kihagyni, viszont több oldalról is meg kell vizsgálnia, és el kell döntenie, hogy képes-e meghozni a vele járó áldozatokat. Megtörténhet, hogy a döntése miatt eltávolodnak öntől a közvetlen környezetében lévő emberek. Legyen óvatos, nehogy ez hatással legyen a munkahelyi kapcsolataira is.
Nagyon magabiztos lesz a személyes kapcsolatok terén. Pontosan tudja, hogyan bűvölje el az ellenkező nem képviselőit, ezért ne féljen használni a tudását. Legyen játékos és élvezze ki az ön előtt álló feledhetetlen estét.
Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával.
Figyeljen oda az emésztésére. Nem tesz jót a gyomrának, ha túleszi magát vagy ha sietve bekap pár falatot, és nem rágja meg rendesen az ételt.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek szeptember Horoszkóp 2022
Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik
Az egyetlen módja annak, hogy rendezze a problémáit az, hogy visszaállítja az egészséges, normális viszonyt azokkal az ön számára fontos emberekkel, akiket kissé elhanyagolt az utóbbi időkben. Szeptemberben az Ikrek ne fukarkodjon a dicséretekkel, bókokkal, mert még ezek az apró, jelképes kis elismerések is rendkívül fontosak a környezetében lévő számára. A partnerét is könnyen boldoggá teheti, ha eltölt vele egy közös romantikus esetét, így újra egymásra találhatnak és megerősödik kettejük kapcsolata.
A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel.
Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie.
Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Rák szeptember Horoszkóp 2022
Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is
Az őszi időszak, különösen a szeptember az emberi kapcsolatok tekintetében lesz fontos periódus. A csillagok állása kedvező lesz ebben az időszakban a harmóniához és a szerelemhez. A szeptember ideális lesz az olyan romantikus estékhez, amelyeket partnere társaságában tölthet el. A horoszkóp szerint a szingli rák jegyűek számára számos remek alkalom nyílik arra, hogy új emberekkel ismerkedhessenek meg. Használja ki ezeket, ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét, mozduljon ki minél többször!
Jó lenne, ha valahogyan el tudná terelni a gondolatait, amire kiváló alkalmat kínál, ha némi társadalmi életet él. Találkozzon a barátaival és biztos, hogy nem fogja megbánni.
Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre.
Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán szeptember Horoszkóp 2022
Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán
Szeptemberben sokkal nyugodtabb lesz a helyzet a munkahelyén. Békés időszak vár önre és a családi problémák miatt sem kell majd aggódnia. Ez a periódus ideális lesz a kikapcsolódásra is. A csillagok kedvező állásának köszönhetően a párkeresésben érdekelt oroszlán jegyűekre sikeres “vadászat” vár. Számos izgalmas kalandban lehet része, és az is megeshet, hogy rátalál élete párjára.
Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon.
Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától.
Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Szűz szeptember Horoszkóp 2022
Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz
Ahhoz, hogy javítani tudjon a munkához való hozzáállásán és a hangulatán éljen aktív társadalmi életet szeptemberben és találkozzon új emberekkel. Nekik köszönhetően új élményekkel és hasznos információkkal gazdagodhat. A szűz jegy szülötteinek ebben az időszakban sem szabad elhanyagolniuk a régebbi barátaikat, ismerőseiket, és természetesen életük párját sem. Tegye szabaddá magát egy estére, amit töltsön el romantikus, meghitt hangulatban élete párja társaságában.
Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében. A főnöke észre fogja venni az erőfeszítéseit.
Szánjon némi időt a háztartására. Egy kényelmes, tiszta otthonban sokkal jobban tudja érezni magát.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg szeptember Horoszkóp 2022
Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus
Szeptember elején előfordulhat, hogy komolyabb családi problémákkal kell majd megbirkóznia. A mérleg csillagjegy szülöttei olyan kellemetlen élethelyzetben találhatják magukat, amelynek alakulására nincs közvetlen befolyásuk, ezért emiatt jelentéktelennek érezhetik magukat. Ez a szituáció jobban megviselheti önt, mint azt kezdetben gondolná, de később, miután sikerül rendeznie a gondolatait újra helyreáll majd a lelki egyensúlya.
Már nem tizennégy éves tinédzser. Nem fog minden az ölébe hullani, ragadja meg a lehetőséget és kezdeményezzen.
Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő.
Fennáll a veszélye, hogy ön figyelmetlenség miatt kisebb sérüléseket szenvedhet. Legyen óvatos.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Skorpió szeptember Horoszkóp 2022
Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben
A szeptember egy komoly töréspont lehet a skorpió jegy szülötteinek életében. Súlyos magánéleti problémákkal fog szembesülni. Lehet, hogy a partnere lesz hűtlen önhöz, de az is előfordulhat, hogy egy nagy vita fajul el igen csúnyán, vagy valamilyen balesetet szenved ebben a periódusban. A történtek sokat kivesznek önből lelkileg, és emiatt magába zárkózik egy időre.
Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már “nyeregben”. Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében.
Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele.
Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas szeptember Horoszkóp 2022
Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre
A fantasztikus nyár után a Nyilas felfrissülten és energiával feltöltődve vág bele az őszbe. Szeptemberben lesz ebben az évben az utolsó lehetősége arra, hogy változtasson a karrierje alakulásán. Ha már nem tölti el elégedettséggel a munkája, vagy valami más miatt nem érzi jól magát a munkahelyén, akkor ez a megfelelő periódus a változtatásra.
Nem csoda, hogy képtelen most odafigyelni az körül zajló eseményekre, hiszen szerelmes. Ennek ellenére jobban jár, ha nyitott szemmel járja a világot, mielőtt még mások a háta mögött gúnyt kezdenek el űzni önből.
Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését.
A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Bak szeptember Horoszkóp 2022
Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly
A sok energia amit az új kapcsolatok kialakítására szánt szinte felemészti ön szeptemberben. Kezd egyre jobban megfeledkezni a munkahelyi feladatairól és jelentősen csökken a munka morálja is. Legyen óvatos, nehogy később visszaüssön önre a hanyagsága. A családtagjai körében biztonságra találhat és nekik köszönhetően visszanyerheti önbizalmát is. A bak jegy szülöttei ebben az időszakban azt fogják tapasztalni, hogy szinte “mágnesként” vonzzák magukhoz a másik nem képviselőit.
A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel.
A monoton munka miatt nagyon elálmosodik, mielőtt folytatná tartson egy kis szünetet.
Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő szeptember Horoszkóp 2022
Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni
A korábbi időszak eseményei miatt kisebb problémák jelentkezhetnek a párkapcsolatában. Szeptemberben muszáj lesz majd félretennie az optimizmus “rózsaszín szemüvegét” és objektíven a realitás talaján állva kell a döntéseket meghoznia. Ha ebben az időszakban elveszettnek érzi magát, akkor érdemes a családtagjaihoz fordulnia, mert a körükben nyugalomra lel majd, és hasznos tanácsokkal gazdagodhat.
Ha teljesen biztos benne, hogy önnek van igaza, akkor érdemes megbeszélnie a dolgot a főnökével is.
Szánjon kellő időt a vásárlásra és ne aggódjon az árak miatt. Főzzön egy ízletes vacsorát magának, hiszen igazán megérdemli.
Nem ragad rá önre mások rossz hangulata. Mindez jó kedvének és pozitív energiájának köszönhető.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Halak szeptember Horoszkóp 2022
Szerény és érzékeny csillagjegy, erős éntudattal és inspirációs képességgel
A korábbi tapasztalataiknak köszönhetően a halak csillagjegy szülöttei sokkal magabiztosabbá és nyugodtabbá válnak ebben az időszakban. Az önt körülvevő pozitív energiákat felhasználhatja a munkahelyén és a magánélete terén is. Biztos lehet benne, hogy a kedvese is értékelni fogja majd a kezdeményező készségét, amivel új színt visz a kapcsolatukba. Szeptemberben új üzleti kapcsolatokra tehet szert és fejlődni fog a kommunikációs képessége is. Annyit kell csak tennie, hogy minél többet kimozdul otthonról és hagyja, hogy magukkal ragadják az események.
Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így “megfertőzheti” őket is a jó kedvével.
Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett.
Fantasztikus hangulata van. Viszont tartsa észben, hogyha bókokat kap, akkor illik azokat viszonozni is.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés