Hirdetés


A pszichikusok jóslata 2022-re sokak számára érdekes. Az ember természetesen kíváncsi. A jövő izgat és vonz, tudni akarom, mi vár ránk. Ezért az ókori és modern pszichik jóslatai annyira felkeltik a figyelmet. Az alábbiakban talál néhány jóslatot a legerősebb pszichésektől.

Hirdetés

Nostradamus jóslatai
A francia asztrológus jövendölései évszázadok óta keverik az embereket az egész világon. Sok jóslat valóra vált a nagy filozófus életében. Az orákulum az előrejelzéseket versben kódolta, 2240 évig terjedt. Az emberiséggel már történt valami, de valami még nem vált valóra. Nostradamus a XXI. Századot kardinális változások idejének nevezte, amikor a szokásos életmód megváltozik, új rend alakul ki, a szokásos minták összeomlanak. A világ végét nem szabad szó szerint érteni, inkább csak a régi idő vége és egy új időszak kezdete.
Nostradamus verseiben utalások vannak a természeti katasztrófákra. Azt mondja, hogy az embereknek tudomásul kell venniük a természet erejét, és át kell gondolkodniuk az ökológia iránti rossz viselkedésükön. A közeljövőben az orákulum előrejelzései szerint a helyzet csak fokozódik. Ezért a pihenés helyett jobb felkészülni a különféle éghajlati meglepetésekre.

Hirdetés
Nostradamus jóslatai szerint a 21. században az emberiség új, halálos betegségekkel és járványokkal néz szembe. Az orákulum hangsúlyozta, hogy az új vírusok megjelenése a bakteriológiai fegyverek feltalálásának eredménye lesz. A próféta egy veszélyes új vírus megjelenését is ünnepli, amely gyorsan elterjed az egész bolygón. A vírus forrása, Nostradamus az egyik keleti országot nevezte meg.
A 2022-re vonatkozó előrejelzés kiábrándító. Az Oracle előre látta egy nagy katonai konfliktus kirobbanását, amely sok országot érint.
Nostradamus jóslata szerint 2022-2041 – az utolsó időszak, amikor a történelemben globális fegyveres konfliktus valószínű. A konfliktus oka az Európát elárasztó muszlimok lesz. De a konfliktus megoldható.
Van egy négysorozat, ahol az orákulum azt mondja, hogy egy nagy fegyveres konfliktus után két ország nyer – Kína és India. Úgy gondolják, hogy Kínától a nyugati csapásra kell számítani. A háború oka pedig az Egyesült Államok és Kína közötti versengésben rejlik.

Hirdetés
A látnok sok jóslatát keletnek szentelte, különösen Kínának. Például azt mondta, hogy 2022-ben Kína lesz a világpolitika vezetője. A kínai bevándorlók ambiciózus új vezetők lesznek, akik hatalmon lesznek és imádják őket.
Nostradamus elmondta, és mi vár Oroszországra. Szerinte ez az év Oroszország számára nyugodt lesz a korábbiakhoz képest, amikor az országban elégedetlenség és nyugtalanság volt. Az Orosz Föderáció játékvezetői pozíciót vesz fel az Egyesült Államok és Kína közötti konfrontációban. Az orosz uralkodónak sorsdöntő választás vár.
Versekben Nostradamus nagyon allegorikus módon kódolta a jóslatokat. Munkái az érvelés alapja és saját következtetései. Az orákulum jóslatai több évszázaddal ezelőtt kinyilatkoztatást jelentettek az emberiség számára, és ma is sok nép és ország számára maradnak kinyilatkoztatásként.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Wanga jóslatai
A bolgár tisztánlátó sok rejtélyes, komor és ellentmondásos jóslatot hagyott maga után 2022-re. Vanga jóslataiban nagy figyelmet fordított Oroszországra.
A látnok gyakran megdöbbentő jóslatokat tett, amelyek szerencsére nem váltak valóra. Közülük: Oroszország és Kína közötti háború 2007-ben vagy a harmadik világháború kezdete 2010-ben. A téves számítások ellenére a statisztikák szerint jóslatainak több mint fele már valóra vált. Köztük: Diana hercegnő tragikus halála és az Egyesült Államokban szeptember 11-én elkövetett terrortámadás.

Hirdetés

Valójában Vanga ritkán beszélt közvetlenül.Szinte minden jóslata egyértelművé válik az esemény bekövetkezte után. Ezután hozzáadják a rejtvényeket, és kiderül, mit értett a látó.
A jósnő a Szovjetunió összeomlását és a 2000-es választások győzelmét jósolta Vlagyimir Putyinnak.
2022 körül Wanga azt mondta, hogy az országok száma csökken. Talán a jósnő az emigránsok áramlására utalt. Vanga úgy vélte, hogy az oroszoknak meg kell menteniük más országok lakóit a természeti katasztrófáktól és egyéb problémáktól.
A tisztánlátó olyan konfliktusokról beszélt, amelyek az Orosz Föderáció külön országokra való felosztásához vezetnének. Moszkva megszűnik a főváros lenni. Az Urál és Szibéria elválik.
Wang nem említette a világ végét, de jóslatai szomorúak voltak. Hangsúlyozta a környezeti katasztrófák és olyan új betegségek valószínűségét, amelyekre még nem találtak gyógyírt. 2022-ben a világ számára Wanga azt jósolta, hogy Kína lesz az új világhatalom.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Moszkvai Matrona
A Szent Matrona jóslatait a kortársak és az egyháziak tisztelik. Gyakran hasonlítják őt Wangához, mivel Matrona is vak volt. De az egyház nem ismerte fel Wangot, és Matronát a plébánosok imádják a moszkvai szent főtemplomában. Matrona jóslatainak egyedi stílusa volt. Beszélt a jövőt érintő jelentős eseményekről. Matrona olyan látomásoknak adott hangot, amelyek segítenek a hétköznapi embereknek és gyógyulást hoznak. Bár nem bíztak azonnal a jósban.

Hirdetés

Alapvetően a Matrona jóslatai Oroszországot érintették. A gazdasági és társadalmi szférában válságot jósolt. A Matrona jóslatai közül sok egybeesik Vanga szavaival, de az időpontok eltérőek. A Matrona megígérte Oroszország számára a válságidőszak végét 2020-tól 2025-ig. Úgy vélte, hogy az orosz emberek számára meghatározó pillanat kezdődött. Lesznek veszteségek, de e nélkül nem tisztul meg az elme és a lélek. A látnok úgy vélte, hogy a saját szabadságáért folytatott harc végül meghozza gyümölcsét. az ország visszanyeri nagyságát és legyőzhetetlen hatalommá válik. Matrona azt tanácsolta az embereknek, hogy fordítsák az arcukat az Úr felé, akkor egyetlen ellenség sem félne.

A szentnek jóslatai voltak Ukrajnával kapcsolatban is. Matrona szoros kapcsolatot érzett a két szomszédos állam között. Úgy vélte, hogy ezeknek az országoknak nem szabad konfliktusban állniuk, és békében kell élniük. 2022-ben a szent nehéz időket jósolt Ukrajnának, az ukrán embereknek szenvedniük kell, veszteségekkel és erőforrások kimerülésével kell szembenézniük. Matrona megemlítette Donbass-t is. Ezt a területet az ország belső pusztulásának tükrének nevezte. A látnok biztosította, hogy a fenyegetés nem egy szomszédos országból származik, hanem abból, hogy maguk az ukránok nem hajlandók felelősséget vállalni tetteikért és felelősséget vállalni. Azt jósolta, hogy Ukrajna helyreáll, miután az istenben hisz vezető hatalmon van.
Matronának víziói voltak Fehéroroszországról is. Azt mondta, hogy az ország vérbe fullad. A szent látta, hogy a forradalom mészárlásokhoz vezet, és sok életet fog elvenni. Nem lesz könnyű megbirkózni egy összetett gazdasági válsággal.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Salman Salehigudarza iráni próféta jóslata
Egy iráni idős megjósolta a válságból való kiutat Oroszország számára. Biztosította, hogy az orosz nép minden megpróbáltatást méltóságteljesen túlél. Látott egy láthatatlan kupolát, amely megvédte az országot a problémáktól. A látnok úgy vélte, hogy az ország 2022-ben eléri a nagyságot. Ettől kezdve új periódus kezdődik a történelemben, éles ugrásra kerül sor az ország fejlődésében. Az idősebb azt jósolta, hogy a bevándorlók visszatérnek az országba, és általában véve nagyban megnő azok száma, akik az Orosz Föderációban akarnak élni. Más államok irigyelni fogják Oroszországot.

Hirdetés

A próféta biztosította, hogy többé nem lesz szegény és kemény munka, az embereknek semmire sem lesz szükségük, és képesek lesznek arra, amit akarnak. De az idősebb arra figyelmeztetett, hogy az emelkedésre csak egy sor teszt után kerül sor. Először is, az államnak meg kell küzdenie a természeti katasztrófákkal és valami szörnyűséggel Kínából.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
A szent vének jövendölései Oroszországról
A szarovi szerafim, Nektariy Optinsky, Nil Myrrh-streaming, Stefan Karulsky, Paisy Svyatorets idősek nemcsak csodálatos életükről, hanem igaz jóslataikról is. Zavarba ejtették kortársaikat, és csak most derül ki, mire gondoltak.
Aristokles elder Kína fenyegetését jósolta, amely átveheti a bolygót és elpusztíthatja az egész világot. Ha korábban ez a jóslat fantasztikusnak tűnt, akkor a jóslat a COVID-19 után valóságosnak tűnik. A jövőben Arisztokles még mindig megmentette Oroszországot, amely újjászületik és a világ központjává válik. De előtte minden állam hátat fordít Oroszországnak, az uralkodók elmennek, és az emberek Istenhez fordulnak.

Hirdetés

A hívők gyakran hivatkoznak a szarovi Szerafim jövendöléseire. Azt mondta, hogy a gazemberek lesznek hatalmon, de akkor egy rettenetes betegség esik a főgonoszra, és a pusztító tervek nem fognak valóra válni. Talán ezek a szavak a bolsevikokról szóltak. Az “utolsó napokkal” vagy a világ végével kapcsolatban is voltak próféciái. Az idősebb azt jósolta, hogy a világ vége előtt az ország egyesülni fog más országokkal és szláv népekkel. Megjósolta egy legyőzhetetlen egészorosz királyság kialakulását.
Az optinai szent vén Nektariosnak volt egy olyan álma, amelyben a világvége dátuma eljutott hozzá. Álmában látta Péter és Jézus apostolt. Péter megkérdezte Isten Fiát, hogy mikor ér véget az emberek gyötrelme. Amire azt a választ kapta, hogy egészen 22. évig. Csak 2022 áll előttünk, és feltételezhető, hogy a jóslat valóra válhat.
Paisiy Svyatorets megjósolta a világ újbóli felosztását. Azt mondta, hogy az országok elfoglalják Törökországot, a kínaiak pedig eljutnak Jeruzsálembe.
A “Pszichés Csata” résztvevőinek jóslatai
A “Pszichés harc” című műsor több éve népszerű a nézők körében. Sok bűvésznek szokatlan ajándéka van, és belenézhet a jövőbe. A “Pszichés Csata” résztvevőitől gyakran érdekes jóslatokat hallhat Oroszországról és a világ egészéről.
A műsor egyik leghíresebb nyertese, Alekszandr Litvin azt javasolta, hogy 2022 nehéz év legyen Oroszország számára, mivel tele lesz különféle problémákkal és megpróbáltatásokkal. Alapvető változások lesznek a kormányban: új arcok jelennek meg a politikai színtéren. Az emberek komoly harcnak lehetnek tanúi az értékesítési piacokért.
Fatima Khadueva bízik abban, hogy minden probléma ellenére az ország méltóságteljesen ellenáll a teszteknek, és az egész világ számára bebizonyítja nagyságát és erejét. A perifériáról érkező emberek már nem mennek Moszkvába. A régiók aktív fejlődésnek indulnak: mindenki pénzre és sikerre törekszik majd. Európában olyan háborúk lesznek, amelyek bánatot és sok elvesztett életet hoznak. Ennek ellenére a pszichés hangsúlyozza, hogy a harmadik világháború nem fog bekövetkezni.
Julia Wang abszolút gazdasági stagnálást jósol Oroszországban. A nép elégedetlensége heves ellenségeskedéshez vezet a központ és a régiók között. A jelenlegi kormány kardinális változásokon megy keresztül. Teljes hatalomváltás lehetséges. De az új emberek érkezését nem mindenki fogja örömmel fogadni. 2022 végére az ország a polgárháború szélén áll.

Hirdetés
Mehdi Wafa optimistábban látja a képet. Biztosítja, hogy 2022-ben siker és jólét vár Oroszországra. Egy új élet váratlanul kezdődik és hosszú ideig tart. Amerika elveszíti a világ vezető pozícióját. Az Orosz Föderációnak elsősorban keleten kell szövetségeseket keresnie, ragaszkodnia kell a KNK-hoz.
Khayal Alekperov kommentálta az ukrajnai helyzetet. Biztos abban, hogy a legrosszabb már ott történt, és nem is fog romlani. Ugyanakkor nem számíthatunk a konfliktus gyors megoldására. Ukrajna és Oroszország kapcsolatai fokozatosan javulni fognak. Ezenkívül elmondta, hogy nagyszabású éghajlati kataklizmák lehetségesek.
Rubina Tsybulskaya szerint az eszkaláció véget ér, és a kelet-ukrajnai konfliktus 2022 végén alábbhagy.
A 2022-re vonatkozó pszichés jóslatok nagyon különböznek egymástól. Ebből melyik válik valóra – csak az idő fogja megmondani. A jövő megjósolása nem nevezhető 100% -ban igaznak.A próféciákat úgy kell tekinteni, hogy megmutassák az embereknek, mi történhet, ha az emberiség nem kezd tudatosan élni.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés