Hirdetés


Havas Henrik egy zuglói étteremben tapasztalt őrületes élményről számolt be. Az újságíró beszámolója szerint az étel kiváltotta hányingertől kezdve egy üvöltöző vendégen át a váratlanul megjelenő cigányzenekarig számos furcsa esemény tarkította az estét. Az élmények sorát egy ételfertőzés okozta hányinger kezdte, ami azonban csak a kezdet volt, ugyanis az étterem hangulatát tovább rontotta egy hangos vendég és a hirtelen felbukkanó cigányzenekar is.

Hirdetés

Havas elmondta, hogy „én ebédelni jöttem ebbe a zuglói étterembe, de ez egy őrültek háza volt”, köszönhetően egy 10-12 fős családnak, ahol „megállás nélkül üvöltött” egy, a jellemzése szerint „nagypapa típusú, 70 év körüli úr” – szemlézi a beszámolót az RTL.

Hirdetés

„Már-már azon gondolkodtam, hogy öngyilkos leszek, amikor bejött az utcáról egy 2 tagú cigányzenekar” – írta Havas, akit a pincér az elmondása szerint megszánt, és egy távolabbi asztalhoz ültetett.
A konfitált kacsacomb adta meg a végső döfést, amiből szerinte ömlött a zsír. Már korábban is járt itt, akkor sem voltak jobb tapasztalatai, mert a halászlé szürke színű volt.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés