Hirdetés


A 24.hu utána járt a Balatonnál, hogy valóban kevesebb-e a vendég mint tavaly, valamint tényleg olyan nehéz-e szakképzett munkaerőt találni, mint ahogy mondják:

Hirdetés

A hozzászólások elég egyértelműen tükrözik az emberek álláspontját ezzel kapcsolatban:
H. Tamás ezt írja:
“Simán megadnák a 300-400 ezer Ft fizut?
Aha. Mennyi időre is? 2.5 hónap? Ki az aki feladja a biztosabbnak gondolt helyét ezért? És akkor még fel sem tettem a kérdést, hogy az Úr által említt fizetést, havi hány órára is adják? Gondolom nem napi 8-10 órában vannak foglalkoztatva a dolgozók, hanem orvérzésig. Szép az a víz, de egy hétre egy átlagos horgász szállás 500-600 ezer Ft? Könyörgöm nem milliókat keresünk. 😃”

Sz. Laci véleménye:
“Biztos, hogy nekik sem egyszerű, több tényező is hátráltatja őket pedig ők is csak megélni akarnak. És el kell fogadni, hogy itthon nagyon kevés lett a pénz, nyaralás az utolsó még talán annak is, aki megtehetné inkább félre teszi, ki tudja mi lesz alapon. Szomorú az egész! 😔”

C. László hozzászólása:
“Orulok neki hogy fordult a kocka.
Meg kellet volna becsulni anno a szakmunkast nem pedig a belet ki hajtani beloluk bago penzert.
Valahogy Nem tudom sajnalni a vallalkozokat.”

Hirdetés
L. János szerint:
“Drága a balaton ennyi…
Én sem sütnék lángost havi 400 ért napi 12-14 órában az 50 fokban…
Süsse az aki 1500 ért ad egy 100 forintot érő lángost”

K. Zoltán kommentje:
“Nem meglepő.. Az alkalmazottnak 1500 ft órabért adnak, 14..15 óra mukaidő/nap, 50 fok ban, a vinnyogó válkalkozó,meg a zsírban tocsogó lángost 1500ft adja, mert 3 hónap alatt akarja megkeresni az egész évi pénzt.. És csodálkozik hogy nincs ember.. A hotelek ugyan az story.. .. A Balaton már nem a kisember tengere .. Sok jó hely van a balatonon kívül is az országban… .. Majd megtanulják büfések, hogy nem kell lerántani a vendéget mint a szaros gatyát , és rabszolgának nézni az alkalmazottat gombokért… “

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés