Hirdetés

jakob
Jákob Zoli, a Kőgazdag Fiatalok egyik sztárja, Herczeg Csabi luxusautójának balesetéről nyilatkozott. A Ferrari súlyosan megrongálódott, de Herczeg Csabi szerint nem a mély kátyú volt a ludas, amibe belehajtott, hanem egy korábbi szervizelési hiba okozhatta a kárt. A Ripost számolt be az új részletekről.

Hirdetés

„Utólag fényt derítettünk rá, hogy a legutóbbi szervizeltetésnél lehetett rosszul visszarögzítve, ezért adta meg magát. Több műanyag tartó elem is megtört, de még egyszer kiemelem, nem történt nagy kár. Azért biztosan zsebbe kell majd nyúlni, de ezen nem parázok, ez csak pénz. Ezen kívül nem lett senkinek és a lökhárítón kívül semminek semmi baja, nem kell spekulálni az interneten” – mondta el a Ripostnak Csabi. Habár hisznek neki, megkeresték Jákob Zoltánt is, hogy vele történt-e már ehhez hasonló. A milliárdos elárulta, ő hogyan bánik a szörnyeteggel, hogy egy darab karcolás sincs rajta.

Hirdetés

„Először is kezdeném azzal, hogy nagyon örülök, hogy Csabinak nem esett semmi baja és üzenem neki, hogy ha hibázott, ha nem, menjen el egy olyan vezetéstechnikai tanfolyamra, amelyen én is részt vettem, miután megvettem az első Ferrarit. Ez az autó ugyanis nagy rutint és még nagyobb figyelmet igényel. Egyszerűen egy sofőrnek érnie kell ahhoz, hogy biztonsággal irányíthassa és ne tréfálja meg az utakon” – árulta el Jákob Zoltán, és még néhány trükköt is megtudhattunk tőle.

Hirdetés

Hirdetés

„Ezekben a szörnyetegekben van egy úgynevezett Manettino kapcsoló, ami arra szolgál, hogy meggátolja a Ferrari hátsójának a kicsúszását, amire az autó nagyon hajlamos, sőt ez a tulajdonsága az autó egyik sajátos trükkje is. Maradjunk annyiban, hogy a hátsó kerekek igen játékosak. Arról nem beszélve, hogy a rugózása is trükkös, vagyis bizonyos útviszonyok és a rosszul megválasztott sebesség mellett le tud pattogni az útról. Én magam már elmúltam negyven éves, és több bivalyerős autót kiismertem, mire megvettem az első Ferrarimat és nem véletlenül vártam eddig. Egyébként nem kétlem, hogy valóban az történt, amit Csabi mondott, de ez nem teszi semmissé azt a két-hárommilliós kárt, ami az autóban keletkezett” – tette hozzá Zoli, és bízik benne, hogy Csabi autóját mielőbb helyrehozzák.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés