Hirdetés


Hódi Pamela osztozik a sok anya által megélt nehézségeken, különösen most, amikor kislánya, Via betegségével kell szembenéznie. A Bors cikkében kifejtett nehézségek rávilágítanak arra, hogy az anyaság mellett a munka és a háztartás vezetése milyen kihívásokat jelent. Hódi Pamela bepillantást enged azokba a napokba, amikor a munka és a család gondoskodást igénylő egyensúlya különösen próbára teszi.

Hirdetés

“Ez a sorozat volnék én. Megterveztem a mai napomat, de nagyjából semmi nem úgy alakult, ahogy szerettem volna.”
“Via váratlanul belázasodott az éjszaka és bármilyen hihetetlen is, de két fős volt az ápolása. Az első fotón azt látjátok, amikor dolgozom azaz tartalmakat gyártok időpontra.”

Hirdetés

“Ha lapoztok, láthatjátok, ahogy anyaként munka közben babusgatom a kis betegemet akinek 3 percenként változott, hogy anyára vagy apára van szüksége. Ezekben a 3-5 percekben rohangáltam felvenni a videókat, fotót készíteni, ruhákat rendszerezni, meetingelni, időre posztolni mindent, gyógyszert készíteni stb, ja és 3 éve megtanultam nagyon gyorsan enni is. Harmadik videón láthatjátok azt ami ritkán vagyok én. Csinos ruciban, kimozdulva a megszokott hétköznapokból elindulni egy rendezvényre. És végül az utolsó fotón van az ami a mindennapjaim része. A finomságok elkészítése a családnak.
Ezek csak szösszenetek az elmúlt 24 órámból, hisz a hajnali ébredéseket, készülődést a fotókhoz és videókhoz, az egésznapos pakolást és takarítást már meg sem örökítettem, hiszen ahogy nektek úgy nekem is az életem részei. ”

Hirdetés

“Nagyon nehéz volt a mai napot kilogisztikázni minden téren, de a legfontosabb az volt, hogy ilyen magas és folytonos láz mellett mindketten mellette legyünk. Sikeresen zártuk a napot” -mesélte el Pamela.
A fényképeket és videót IDE kattintva tudod megtekinteni, Pamela Instagram-oldalán.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés