Hirdetés


Hódi Pamela közösségi médián keresztül osztott meg egy fotót, amelyen elmeséli, milyen komoly fájdalmakon ment keresztül egy futás után. A téli időjárás – a csípős hideg és az erős szél – kellemetlen meglepetést okozott számára, ami odáig fajult, hogy fülei rendkívül lefagytak.

Hirdetés

A fotón Pamela arról számolt be, hogy a fájdalom olyan intenzív volt, hogy úgy érezte, „sírni tudtam volna a fájdalomtól…” Ebből a történetből kiderül, hogy még egy rutinszerű tevékenység, mint a futás is váratlan kihívásokkal járhat, különösen a zord időjárási körülmények között. Rajongói gyorsan reagáltak a posztjára, sokan azt kérdezték, miért nem viselt sapkát, ami segíthetett volna megelőzni a fagyást.

Hirdetés

Pamela elismerte, hogy ezúttal elmulasztotta a megfelelő felszerelés viselését, de hozzátette, hogy a jövőben nagyobb figyelmet fog fordítani erre. Ez a történet nem csak Pamela személyes tapasztalatát mutatja be, hanem egyben figyelmeztetés is mindenki számára, hogy a téli sporttevékenységek során mindig legyenek felkészülve az időjárás kihívásaira.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés