Hirdetés


Hódi Pamela letarolta az internetet elképesztően szexi fotójával. Az édesanya megmutatta, hogy mennyire jól néz ki a szülés után. Az “jól” szó nem adja vissza teljesen azt, amit láthat. Nézze meg Ön is, milyen lenyűgözően néz ki!

Hirdetés

Hódi Pamela korábban natúr színű, kényelmes ruhákban volt látható a közössági oldalán. Az édesanya beszélt arról, hogy ő igyekszik mindent rendben tartani, miközben két gyermeke van. Bár látszott, hogy hamar visszanyerte alakját a szülés után, nem mutatott túl sokat magából. Most azonban egy lenyűgöző képet osztott meg a követőivel, amely egy fekete bodyban mutatta meg a testét, bőrkabáttal a vállán. Nézze meg a képet, hogy lássa, hogyan néz ki Hódi Pamela!
Ide kattintva nézhető meg.

Hirdetés

“Ez igen! A NŐ, csupa nagybetűvel!” – érkezett a bók egy követőjétől.
“Brutál dögös, nagyon jó” – írta egy másik hozzászóló.
“Csodaszép vagy Pami! Brutál!” – jegyezte meg egy kommentelő.
A kép mellé Pamela az alábbi szöveget csatolta:
“Ritkaság rólam az oldalamon”–”ez jutott eszembe, akkor, amikor gondolkoztam, mit írjak ehhez a képhez. Tudjuk, tudjuk, attól, hogy anya vagy, még lehetsz sexy, csinos és nem csak felesége a férjednek bla, bla, bla. Jó nap volt, élveztük a fotózást, jó anyag lett”– olvasható a bejegyzés mellett.

Hirdetés

Voltak akik kritikát fogalmaztak meg.
“A melledre odafigyelhettek volna, hogy ne látszódjon ki alul…”
“Jó kép, csak nekem a kezed olyan kitekeredetten áll. Lehet, a kilátszó cici is a szexiség miatt lett kitalálva, mégis olyan érzés mintha nem figyeltek volna oda a részletekre. Ezeket leszámítva tetszik.”
“Ez a tátott száj nem túl szexi, inkább ciki.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés