Hirdetés

Az okostelefonok, a tabletek és a telefonok meghatározóak az lépnek életünkben. Minden nap használjuk őket, és nélkülük már alig tudjuk elképzelni az életünket. Gondolkodj egy percig, hogy mennyi ideig tartod a kezedben egy nap!
Érdekes dolgokat árul el rólad vagy épp arról, aki a társaságodban van, hogy hogy fogod a telefont. Leleplezi, milyen is vagy valójában!

1. Egy kézben tartja a telefont, és a hüvelykujját használja
Remek a koncentráló készséged! Képes vagy egyszerre több dologra is figyelni, ami nagyon jó, bár a környezeted számára időnként fárasztó, hogy ezerrel pörögsz. Minden feladattal megbirkózol, számodra nincs lehetetlen. Viszont a nagy hajtás közepette lemaradsz az apró örömökről. Pedig hidd el, ezek is fontosak a lelki egyensúlyod megtartása miatt. Szánj néha egy kis időt a romantikára i!2. Mindkét kezét használja, de az egyik hüvelykujjal csinál szinte mindent
Elég magányos vagy, pedig vágysz a figyelemre, szeretetre. Az érzéseidet nem mered őszintén kimutatni. Attól félsz, hogy akkor sebezhetővé válsz? Ezt rosszul gondolod! Legyél nyitottabb, és próbáld bővíteni a baráti körödet. Nem lesz nehéz, hiszen kedves, szerethető személy vagy.

3. Mindkét kezét és mindkét hüvelykujját használja
Nagyon érzékeny és sebezhető személy vagy, gyakran érzel félelmet, és hajlamos vagy az aggódásra. Mindig a maximumra törekszel, így gyakran túlhajszolod magad. Ha valami nem sikerül tökéletesre, az nagyon bánt, szinte belebetegszel. Legyél könnyedebb! Merd élvezni az életedet! Hidd el, sokkal boldogabbnak érzed majd magad!

4. Egyik kezével tartja a telefont, és a másik kéz mutatóujját használja írásra
Csendes és nyugodt ember vagy, aki mindent alaposan átgondol. Nem szereted a tömegeket és a zajos társaságokat. Szereted az állandóságot, így a kapcsolataidban nagyon hűséges és megbízható vagy. Egy rossz tulajdonságod van: hagyod, hogy kihasználjanak!
Látod, milyen fontos, hogy hogy fogod a telefont?
Ne felejtsd el megosztani a cikket, hogy mások is tudjanak róla!
(Forrás: egyazegyben.com)

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés