Hirdetés


EZ TÖBB A SOKNÁL! Hogy lehet képes valaki ÍGY átverni egy 84 éves embert, mint ahogyan ma délelőtt becsapták a nagyapámat az Ági vegyesboltban Budapesten? Legyen kedves ossza már meg, akit szintén felháborít az eset!” – tette közzé a legnagyobb közösségi oldalon H. Ágnes.

Hirdetés

Ez történt pontosan:
Drága 84 éves nagyapám szuper egészségnek örvend, de csak 84 éves. Elment ma délelőtt a budapesti Ági vegyesboltba néhány apróságot vásárolni. Miután hazaért a bevásárlásból gyors meglátogattam. Minden nap megnézem őt, olyan jól esik neki és ez engem is örömmel tölt el. Néhány perc után elkezdte mutogatni nekem, hogy miket vásárolt, kaptam is tőle egy Orbit rágót, tudja, hogy folyton rágózom.

Hirdetés
Majd mondja nekem, hogy: “Te fiam, nem stimmel valami. Nézd már meg, hogy mennyi pénzt kaptam vissza pontosan.” Szegény rosszul lát, esélye sem volt, hogy a boltban leellenőrizze, illetve ő még mindig úgy bízik mindenkiben….Ezúttal nagyon rosszul tette, mert húszezressel fizetett, a blokkot is elrakta, de ő bizony kétezer forintból kapott vissza. Azonnal visszamentettem a vásárolt dolgokkal és a blokkal.
Bementem a boltban udvariasan jeleztem, hogy mi is történhetett pontosan. De csak annyi választ kaptam, hogy a pénztártól való távozás után, már nincs jogom reklamálni, majd ebben a pillanatban egy barnás hosszú hajú hölgyemény kinézett a raktárból és odakiabált, hogy “vissza ne add.” Na itt már elvesztettem női jó modorom és igencsak hangosan kértem ki magamnak, hogy milyen aljas dolog egy 84 éves idős bácsit ilyen csúnyán rászedni?

Hirdetés
A pénzt nem adták vissza, de úgy voltam vele, hogy ezt nem hagyhatom szó nélkül. Kérlek szépen osszátok meg a történteket, hogy aki oda akarna menni vásárolni, az készüljön fel hogy átverik, becsapják, ellopják a pénzét. Gondolom osztozni akartak rajta.
Üdvözlettel:H. Ágnes

Címlapfotó: illusztráció
Hirdetés
Hirdetés