Hirdetés

Forrás: RTL


A híres magyar sportriporter, Horti Gábor, ismét bebizonyította egyedi stílusának varázsát az RTL Sztárbox című műsorában. Kovács Kokó Istvánnal közösen kommentálták a celebek közötti ökölvívó meccseket, ahol Horti szakértelme és szokatlan megnyilvánulásai kiemelkedőek voltak. Azonban a közvetítés során egy váratlan bakit is elkövetett.

Hirdetés

A Molnár Áron és Józan László közötti meccs elején Horti Gábor színesen írta le a jelenetet: “Az volt az érzésem, hogy megérkezett a szegény fiú, Molnár Áron, olyan szerényen jött be, semmi csillogás, hanem koncentrált volt, és Istenes László, bocsánat Józan lászló pedig egy kerékpárral érkezett…” Valójában Józan elektromos rollerrel érkezett, de Horti leírása mégis megfogta a nézőket.
A meccs maga rendkívül gyorsan lezajlott, mindössze két perc alatt dőlt el a győztes. Józan László visszavonult a küzdelemtől, miután edzője bedobta a törölközőt, így Molnár Áron jutott tovább a döntőbe, ahol Rácz Jenővel mérkőzhet meg. Horti Gábor kommentárjai és a meccs izgalmas fordulatai emlékezetes pillanatokat szolgáltattak a nézőknek.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés