Hirdetés


Horváth Éva izgatottan készült a Hal a tortán vendégeinek fogadására, főleg, mivel a vendégek közül csak Bíró Icát ismerte előzőleg. A rendezvény azonban váratlan fordulatot vett, amikor Nagy Alekosz döntött úgy, hogy nem hagyja a dolgokat a maguk természetes rendjében folyni.

Hirdetés

Már a kezdetektől érződött, hogy Alekosz különleges formában volt: meg volt győződve arról, hogy Éva egy odaadó, engedelmes háziasszony lenne. Nagy meglepetés érte, amikor rájött, hogy az egykori szépségkirálynő nem felel meg az általa képzelt képnek. Az ebből adódó feszültség hamar kiütközött, mivel Alekosz minden apróságot kritizált, amivel csak találkozott.
A Való Világ egykori nyertesét például zavarta, hogy a pálinka mellé csak cukormentes kólát kínáltak, és nem mulasztotta el megjegyezni, hogy a poharak nem voltak kézzel letörölgetve a mosogatógép használata után.

Hirdetés

Az est csúcspontján azonban Alekosz mindössze három pontot adott az ételre, amit Éva és Laky Zsuzsi közösen készítettek el. Viszont a vacsora előtt a pikírt Alekosz egy apró meglepetéssel szolgált: elismerte, hogy egy egész generáció nőtt fel Horváth Éva naptárképeivel, és ő maga is egyike volt ennek a generációnak.

Hirdetés

A műsor így nem csak a vendégek és a fogadó közötti kölcsönhatásokat mutatta be, hanem azt is, hogy mennyire különbözők lehetnek az emberek elvárásai és reakciói egy-egy helyzetben.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés