Hirdetés

Shannon Lorio súlyos autóbalesetet szenvedett, mindezt egy veszekedés után, ahonnan feldúltan távozott. A nő egy óvatlan pillanatban elvesztette az uralmat a gépkocsi felett, és egy kanyarban lesodródott az útról.

Mikor magához tért, mozdulni is alig bírt, óriási fájdalmai voltak és azt sem tudta pontosan, hogy hol van. Szép lassan beugrott neki, hogy mi történt: balesetet szenvedett, felborult az autója ő pedig megsérült. Magatehetetlenül feküdt a roncsban, mikor érezte, hogy valaki az autóhoz közeledik. Egy kutya jelent meg az autónál, aki barátságosan közeledni kezdett a nőhöz. Nyalogatni kezdte az arcát, majd ruhájánál fogva megpróbálta kivonszolni a sérült asszonyt a kocsiból.
Shannon ekkor vette észre, hogy autója olyan messze sodródott a főúttól, hogy szinte reménytelen volt, hogy valaki észrevegye. Az eb minden erejét bevetve húzta az út széléhez a mozgásképtelen nőt, akit végül egy sofőr észrevett. Kórházba szállították, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült a koponyája, de végül sikerült teljesen felépülnie.
“Biztosan tudom, hogy ha nincs az a kutya, ma én sem lehetnék itt. Egyszerűen nem élnék,”
mondta a nő. A hős ebet végül egy kutyyatréner fogadta örökbe, most hivatalosan is mentőkutya válhat majd a nagyszerű állatból, aki megmentette Shannon életét.
Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!
Forrás: zoozoo.hu

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés