Hirdetés


Aligha találunk olyan felnőttet, aki azt vallaná, hogy szeretett gyerekként házi feladatot csinálni. Mai napig élénken él bennünk a kép róla, hogy mennyi minden izgalmas és érdekes dologtól vette el az időt, amivel sokkal szívesebben foglalkoztunk volna.

Hirdetés

Na és hányan vannak azok, akik a véleményüket őszintén meg merték volna mondani a tanárnak gyermekként? Nos, legalább egy kisfiú biztosan van a világon, aki így tett és le a kalappal előtte.
A Kaliforniában élő 14 éves Edward Cortez nem csinálta meg a házi feladatát, amiért a tanár arra kötelezte, hogy írjon egy fogalmazást arról, mi ennek az oka. Az iromány annyira őszintére és velősre sikeredett, hogy pillanatok alatt híressé tette Edward-ot.
Edward nagynénje, Lydia osztotta meg a képet, amelyet a kérdéses írásról készült:

Hirdetés
“Az unokatestvérem és a felesége kapott egy emailt a fiuk tanárától. Nem csinálta meg a háziját, ezért megkérte őt, hogy írja le, mi ennek az oka, mire ezt a szöveget kapta…”
“Azért nem csináltam meg a házimat, mert nem akartam a hétvégén iskolai dolgokkal foglalkozni, mivel az egy stresszmentes időszak, amikor a barátokkal kell lenni, TV-t kell nézni és játszani kell. Azért sem csináltam meg, mert nagyon feldühít és boldogtalan leszek tőle. Azt csinálom, ami boldoggá tesz, hiszen boldog akarok lenni.”
Edward azt is megjegyezte, hogy a felnőtteknek sem kell házit csinálniuk, ha nem tanárok vagy nagy főnökök.

HirdetésA bejegyzésre persze hozzászólások is érkeztek szép számmal. Még tanárok is írtak egyetértő kommenteket.
“Ha felnő, biztos ügyvéd lesz belőle.”
“Ez a kölyök még nagy dolgokat fog véghez vinni az életben.”
“Tanár vagyok és 100%-ig egyetértek ezzel a gyerekkel. Elég a hétvégi házi feladatokból. Azokat csak hétköznapokra kellene feladni. A tanárok és ez a rengeteg feladat csak azt váltja ki a gyerekből, hogy megutálja az iskolát és elutasítja a tanulást.”
Szerinted is túl sokat követel az iskola a gyerekektől? Te szoktál segíteni a tiédnek, hogy több ideje legyen a barátaira és a játékra?
Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás:tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés