Hirdetés


Aligha találunk olyan felnőttet, aki azt vallaná, hogy szeretett gyerekként házi feladatot csinálni. Mai napig élénken él bennünk a kép róla, hogy mennyi minden izgalmas és érdekes dologtól vette el az időt, amivel sokkal szívesebben foglalkoztunk volna.

Hirdetés

Na és hányan vannak azok, akik a véleményüket őszintén meg merték volna mondani a tanárnak gyermekként? Nos, legalább egy kisfiú biztosan van a világon, aki így tett és le a kalappal előtte.
A Kaliforniában élő 14 éves Edward Cortez nem csinálta meg a házi feladatát, amiért a tanár arra kötelezte, hogy írjon egy fogalmazást arról, mi ennek az oka. Az iromány annyira őszintére és velősre sikeredett, hogy pillanatok alatt híressé tette Edward-ot.
Edward nagynénje, Lydia osztotta meg a képet, amelyet a kérdéses írásról készült:

Hirdetés

“Az unokatestvérem és a felesége kapott egy emailt a fiuk tanárától. Nem csinálta meg a háziját, ezért megkérte őt, hogy írja le, mi ennek az oka, mire ezt a szöveget kapta…”
“Azért nem csináltam meg a házimat, mert nem akartam a hétvégén iskolai dolgokkal foglalkozni, mivel az egy stresszmentes időszak, amikor a barátokkal kell lenni, TV-t kell nézni és játszani kell. Azért sem csináltam meg, mert nagyon feldühít és boldogtalan leszek tőle. Azt csinálom, ami boldoggá tesz, hiszen boldog akarok lenni.”
Edward azt is megjegyezte, hogy a felnőtteknek sem kell házit csinálniuk, ha nem tanárok vagy nagy főnökök.

Hirdetés

Hirdetés

A bejegyzésre persze hozzászólások is érkeztek szép számmal. Még tanárok is írtak egyetértő kommenteket.
“Ha felnő, biztos ügyvéd lesz belőle.”
“Ez a kölyök még nagy dolgokat fog véghez vinni az életben.”
“Tanár vagyok és 100%-ig egyetértek ezzel a gyerekkel. Elég a hétvégi házi feladatokból. Azokat csak hétköznapokra kellene feladni. A tanárok és ez a rengeteg feladat csak azt váltja ki a gyerekből, hogy megutálja az iskolát és elutasítja a tanulást.”
Szerinted is túl sokat követel az iskola a gyerekektől? Te szoktál segíteni a tiédnek, hogy több ideje legyen a barátaira és a játékra?
Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás:tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés