Hirdetés

Nem állítjuk, hogy minden szavával vagy végkövetkeztetésével egyet értünk… De a helyzet az, hogy sok tekintetben nehéz vitatkozni ezzel a videóval.

Hirdetés

Számtalan igazság! Mély igazság fogalmazódott meg ebben az anyagban. De az olajlobbi felelőssége NEM CSAK a környezetszennyezésben óriási! És nem csak az olajlobbiról van szó.

De valamit mindenképpen le szeretnék szögezni! Ideje tisztán látni! Egyetlen népcsoport vagy nemzet tagjait / polgárait sem ítélhetünk el azért, amit VEZETŐIK tesznek! Ellenben IDEJE TISZTÁN LÁTNI, hogy mit tesznek azok, akiknek HATALOM jut a kezükbe…

“Érdekes” módon sem a kereskedelmi, sem a közszolgálati csatornák híradóiban nem hangzanak el azok a tények, amelyek ebben az összeállításban szerepelnek. Irán, Szíria, Líbia vagy Ukrajna esetében szinte minden médiacsatornán ferdítenek… A világ erőforrásaival egy szűk érdekcsoport rendelkezik, és ennek rendel alá minden háborút, gazdasági lépést és hírt a tévében!

A videó készítőjével csak egyetlen ponton nem értünk egyet… ITT NEM AZ USA-ról van szó… A bábok magukban mit sem érnek. Nem Amerika az ellenség, hanem azok az emberek, akik MINDENT MEGTESZNEK a hatalmuk növeléséért, megtartásáért!

Miközben nézitek a videót, cseréljétek ki az USA-t és Washington-t Háttérhatalomra…
Forrás: vilaghalo.info

Hirdetés
Categories: HírekÜtős

Hirdetés