Hirdetés

Fotó: Ringier


Ifj. Knézy Jenő, a népszerű sportriporter és a Győr Plusz Média vezérigazgatója, megható és váratlan bejelentéssel állt elő: távozik vezetői pozíciójából. E döntés, amelyet a Blikk is megírt, számos találgatást szült a közvéleményben. Knézy, aki négy éven át töltötte be ezt a szerepet a Rába-parti városban, emellett külsős munkatársként továbbra is aktív volt a kommentátori szerepkörben.

Hirdetés

A döntés mögött mélyebb érzelmi okok húzódnak. Ifj. Knézy Jenő megnyilatkozásában utalt arra a tragédiára, amelyet édesapja, a legendás Knézy Jenő szenvedett el. “Végignéztem édesapám tragédiáját, nem szeretném ugyanezt átélni” – mondta, jelezve, hogy személyes egészségét és jólétét helyezi előtérbe. Ez a döntés nemcsak karrierjére, hanem életének további irányára is jelentős hatással lehet.

Hirdetés

Ifj. Knézy Jenő lépése arról tanúskodik, hogy néha a legnehezebb döntések is a legbölcsebbek lehetnek. Ez az eset rávilágít arra, hogy az egészség és a személyes jólét milyen fontos szerepet játszik az életünkben, még a legmagasabb pozíciókban is. Az őszinte megnyilvánulás és a nehéz döntés példaként szolgálhat sokak számára, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe.

Hirdetés

“Csodálatos éveket töltöttem el Győrben, egy remek közösség tagjaként. Szerettem ezt a munkát, de én elsősorban sportriporter vagyok. Kommentátor, aki szívvel-lélekkel közvetíti a kosárlabda, a futball, a kerékpár vagy bármilyen más sportesemény pillanatait. De végignéztem, végigéltem édesapám tragédiáját. Ma is nehezen beszélek róla. Láttam, érzékeltem, őt akkoriban mennyi stressz érte, amely kikezdte az egészségét, és alighanem korai halálát okozta. Nem szeretném ugyanezt átélni. Egyszerűen sok volt a feladat, és úgy döntöttem, hogy a jövőben ott ülök vagy állok majd lehetőség szerint a pálya szélén, és mondom a magamét. Ez az életem, és lehetőség szerint ezt még éveken át szeretném csinálni” – magyarázta el a döntésének miértjét a Blikknek ifj. Knézy Jenő.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés