Hirdetés


Schobert Norbert és Rubint Réka idősebbik fiát nemrégiben a Fókusz stábjának kamerái előtt láthattuk. Az interjúban őszintén beszélt jövőbeli terveiről, ambícióiról és azokról a kihívásokról, amelyekkel a családi hírnév árnyékában kell szembenéznie.

Hirdetés

A 18 éves ifjabb Schobert Norbi komoly tervekkel rendelkezik. Törekvéseit összefoglalva elmondta: “Biztos, hogy Amerikába mennék egy üzleti iskolába. Mellette dolgoznék is, tanulnám a nyelvet. Az ottani tudást is magamba szívnám, egy pár év múlva meg talán tökre hasznát tudnám venni itt, ha esetleg visszajönnék. Jó lenne, ha esetleg már ott el tudnám érni, amit itt a szüleim. Magamnak egy teljesen új életet el tudnék ott kezdeni. Nekem ez a tervem, ezen nem is fogok nagyon változtatni. Biztos, hogy Amerika felé veszem a célt.”

Hirdetés

Érdekes megjegyezni, hogy ifjabb Norbi az átlagos középső gyermek sztereotípiáját érzi magán, de ezt motiválóan használja fel. A kevesebb figyelem vagy dicséret, amit szüleitől kap, azt üzemanyagként használja ambícióihoz és vágyaihoz, hogy testvéreinél, Laránál és Zalánnál többet érjen el.
A családi hírnév árnyékában nem könnyű felnőni, és a közösségi médiával is okosan kell bánni. Schobert Norbert fiára nemrég rátalált a szerelem, és úgy tűnik, egy régóta ismert arc áll mellette. Még titokban tartja újdonsült párja kilétét, de láthatóan erős az összetartozásuk érzése.
Egy dolog biztos: ifjabb Schobert Norbert tudja, milyen úton szeretne járni, és nagy tervekkel vág neki a felnőtté válásnak. A családi hírnév talán terhet jelent, de Norbi számára ez csak egy lehetőség, hogy a saját lábán álljon.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés