Hirdetés

Fotó: Ringier


Ifjabb Knézy Jenő, aki nemrégiben hagyta el a Győr+Média vezérigazgatói pozícióját és tért vissza az MTVA-hoz, nyíltan beszélt egészségi állapotával kapcsolatos küzdelmeiről a Metropolnak. Az ismert médiaszemélyiség komoly elhatározással néz szembe a jövővel, hiszen nem szeretne édesapja sorsára jutni, aki korán hunyt el. Knézy Jenő kitartóan dolgozik azon, hogy megőrizze egészségét és hosszú távon javítsa életminőségét.

Hirdetés

Ilyen állapotban van most ifj. Knézy Jenő
“A szervezetem jelezte, hogy túl sok volt a feladat az elmúlt csaknem négy esztendőben. Győrben mindig csütörtökön fejeztem be a tennivalóimat, majd péntek-szombat-vasárnap a tévéközvetítések állítottak új feladat elé. Így aztán magamra, a családomra, a barátokra nem maradt időm. Mivel a vérnyomásommal is akadtak gondok, a távozás mellett döntöttem. Figyelmeztető jelnek tekintettem azt is, hogy a környezetemben tragikusan fiatalon mentek el ismerősök, barátok, mint például a hozzám hasonlóan 1972-es születésű, 149-szeres válogatott kosárlabdázó Sitku Ernő, aki 2020. májusában hunyt el” – vallotta be a megrendítő tényeket Knézy.

Hirdetés

A tévésztár arról is beszélt, hogy nem kívánja, hogy legendás édesapja sorsára jusson, aki 59 éves korában hunyt el. “Most vagyok ötvenkettő, és ha a Jóisten segít, még sokáig szeretnék élni, dolgozni. Mióta visszatértem az M4Sporthoz, már három egészségügyi felmérésen vagyok túl. Barátom, Merkely Béla professzor úr évek óta ajánlja a teljes kivizsgálást, és most éppen a keringési rendszerem „átvilágítása” van soron” – árulta el a riporter.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés