Hirdetés

Fotó: Blikk/Knap Zoltán


Ifjabb Schobert Norbert, aki aktívan részt vesz a sport, a tanulás és a személyes élet területén, komoly döntést hozott: az Egyesült Államokban szeretné folytatni tanulmányait. A fiatal tehetség nem titkolja, hogy az egyetemi éveit szeretné Amerikában eltölteni, távol Európától és hazánktól.

Hirdetés

A sokoldalúságra törekvés és a kitűzött célok elérése jellemzi Ifjabb Schobert Norbert mindennapjait. A sport terén elért sikerek mellett a párkapcsolatára és az akadémiai előmenetelére is nagy hangsúlyt fektet, bizonyítva, hogy a kiegyensúlyozott életmód és a magasra tűzött célok elérhetők.

Hirdetés

Az Egyesült Államokba való áttelepülés nem csupán egy új kulturális környezetet jelent számára, hanem az oktatás és a szakmai fejlődés új dimenzióit is megnyitja előtte. Ez a lépés nem csak személyes fejlődési lehetőséget kínál, hanem azt is jelzi, hogy Schobert Norbert fiatalon elkötelezett amellett, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából, függetlenül a földrajzi helyzettől. Az ilyen típusú elszántság és motiváció inspiráló lehet sok fiatal számára, akik hasonló álmokat dédelgetnek. Ifjabb Schobert Norbert példája mutatja, hogy a céljaink eléréséhez néha nagy lépéseket kell tennünk, még ha ez azt is jelenti, hogy új országban kell új életet kezdenünk.

Hirdetés

Hirdetés

„A konkrét intézményben még nem vagyok biztos, de Miamiban találtunk egy jó közgazdasági iskolát!” – kezdte a Borsnak az influencer-család gyermeke, aki a sportolói tehetségét is igyekszik majd kamatoztatni, hiszen ezzel akár ösztöndíjat is kaphat, ami azt jelenti, hogy nem kell kifizetniük az egyébként igen busás tandíjat.
„Örülök neki, mert amellett, hogy imádok bokszolni, a sporton keresztül akár a tandíjmentességet is elérhetem!” – fogalmazott Norbi, akit szerelme, Farkas Petra is szívesen követne a tengerentúlra.

Hirdetés

„Én akkor is Petrával szeretnék lenni. Itt nagyon előre kell gondolkodni, de ő azt mondta, hogy eljönne velem, és együtt kezdhetnénk új életet. Nekem pedig nagyon jól esett, hogy ezt ő bevállalná értem!” – mondta.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés