Hirdetés

Fotó: Blikk / Czerkl Gábor


Varsányi Réka, Alekosz korábbi barátnője egy újabb területen is megmutatta tehetségét! A szőke szépség most a hangjával lepte meg a közönséget. Az éneklésben is megmutatkozik a lenyűgöző képességei mellett!

Hirdetés

Réka a Bors vendégeként bemutatta énekhangját, és bebizonyította, hogy nemcsak a kinézetével, hanem a hangjával is képes lenyűgözni! Az éneklés iránti elkötelezettsége láthatóan komoly, és már most lenyűgöző eredményeket ért el!
De hogy hogyan kezdődött mindez? Réka elárulta, hogy már egy ideje jár énektanárhoz, és keményen gyakorol, hogy tökéletesítse a hangját. És az eredmény már most is látható!

Hirdetés
@borsonline Alekosz exbarátnője énekesnő lett: ilyen tehetséges Varsányi Réka #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #varsanyireka #alekosz #enek #songassociation #game #jatek #magyardalok #challenge ♬ eredeti hang – Bors – Bors

Hirdetés

Az éneklés mellett a szingli anyuka verseket és meséket is ír, és nemrégiben még a lakásfelújításba is belevágott egyedül. Tehát láthatjuk, hogy a tehetség mellett a bátorság és a szorgalom sem hiányzik belőle! És mi motiválja mindezeket? Réka elmondása szerint rájött arra, hogy az ember csak akkor halad előre az életben, ha elég bátor ahhoz, hogy átlépjen a saját árnyékán. És ő ezt tette! Sőt, még az angoltudását is elkezdte fejleszteni azért, hogy áthidalja a nyelvi akadályokat, amelyekkel az Ázsia Expresszben szembesült. Ez az elszántság és küzdeni akarás példakép lehet mindannyiunk számára!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés