Hirdetés


A Schobert család gyermekei, bár a médiában gyakran felbukkannak, nem az ismertségen alapuló pályát tervezik maguknak. Schobert Norbi és Rubint Réka gyerekei a Meglepetés magazinnak meséltek a jövőbeli terveikről és egymáshoz való viszonyukról is.

Hirdetés

Ifj. Schobert Norbi arról beszélt, hogyan hatott rá és testvéreire a szüleik hozzáállása az ismertséghez: “A szüleink úgy neveltek minket, hogy az ismertségünkkel sosem szabad visszaélni, felvágni vele, ezt soha nem is tettük. A mai napig bármilyen társaságba könnyen be tudunk illeszkedni. A szüleink mindig rengeteget dolgoztak, a sikereik ellenére is két lábbal a földön maradtak, nem kényeztettek el minket. Inkább azt mondom, mindenben támogattak, normális nevelést kaptunk “

Hirdetés

Lara, a család lánya, aerobic edzői pályára készülve, őszintén beszélt a testvéreihez való viszonyáról. Kiemelte a legfiatalabb Zalán segítőkészségét és lovagi természetét. Azonban a középső testvérrel, Norbival nem mindig egyszerű a kapcsolata, de mostanra kialakult egyfajta érett felnőtt viszony közöttük.
“Nagyon segítőkész, amikor fáradtan hazaérkezem, és leülök a kanapéra, azonnal megkérdezi, mit hozhat nekem inni. Ő egy kis lovag, akinek már most irigylem a leendő barátnőjét. Norbikával nem ilyen sima a kapcsolatom, voltak összetűzéseink, de mostanában érzem azt, ha egy társaságban vagyunk, és nem otthon, hanem mások között, megtaláljuk a közös hangot, és tudunk úgy beszélgetni, mint két felnőtt.”

Hirdetés

Az ifjabb Schobert Norbi az üzleti világban, a közgazdaság területén képzeli el jövőjét. Zalán pedig az építészet felé hajlik. “Leginkább az építészet érdekel. Ha egyszer majd beszélnek rólam, azért tegyék, hogy azt mondják, nézzétek azt az épületet, Schobert Zalán tervezte” – osztotta meg gondolatait a legfiatalabb fiú.
Mindenképpen izgalmas lesz látni, hogyan alakulnak a Schobert-gyerekek pályái a jövőben.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés