Hirdetés

Nem tudjuk, hogy ti hogy vagytok vele, de mi imádjuk az egyszerű, mégis kreatív ötleteket, főleg azokat, amikkel kis kedvencünk életét szépíthetjük meg. Ebben az olcsó alapanyagokból készült kutyaágyban az a nagyszerű, hogy könnyedén személyre szabható és akár pillanatok alatt elkészíthető, mutatjuk hogyan!

A videóban egy kistestű kutyus kapja az új fekhelyet, mindenképpen kalkuláljunk kedvencünk méretével, mikor az alapanyagokat válogatjuk össze.
Szükségünk lesz:
egy fa rekeszre, vagy ládára,
négy fagolyóra,
egy régi párnára,
egy puha takaróra,
ragasztóra,
festékre,
névtáblára.
Először is a fa ládát alakítsuk át úgy, hogy a kutyus kényelmesen bemászhasson. Ha ez kész, szükség esetén csiszoljuk a felületet, majd fessük le két rétegben a nekünk legjobban tetsző színnel. Ragasszuk fel a lábakat, majd jöhet a belső rész. Vágjunk fel egy régi párnát, vegyük ki belőle a töltés egyharmadát, hogy beférjen a ládába és kellően puha é kényelmes legyen a kutyusnak. Varrjuk be a párnát, majd borítsuk be egy puha pléddel. Nem javasolt ezt is a párnához varrni, hiszen így könnyebb lesz mosni. Ha ezzel kész vagyunk, mehet a párna a ládába, és már csak egy névtáblát kell ráragasztanunk, és meg is vagyunk!
Forrás: zoozoo.hu

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés