Hirdetés


Bemutató videót tettek közzé arról a csapásról, amit jelenleg egyetlen ország vagy erő sem képes kivédeni. Putyin kezében van a világ, ha akarná, már eltörölhetett volna mindenkit a Földről…

Hirdetés

Érdemes megnézni a lenti videót, valami hihetetlen, hogy az oroszok tényleg megalkottak egy olyan fegyvert, amit lehetetlen kivédeni.
Ezzel lényegében ők lettek a világ urává, hiszen náluk van az, ami ellen egyelőre Amerika sem tud mit tenni.
Amerika folyamatosan azon “hisztizik”, hogy ilyen technológiát nem lenne szabad egyetlen országnak sem uralnia.
Mondja ezt az az Amerika, ami végigjárta a világot, mindenkitől elvették gyakorlatilag az atomfegyvereiket, miközben a saját zsebükből kilógtak az atomtöltetek…

Hirdetés

A ballisztikus röppályájú rakétáktól eltérően az új fegyver néhány tucat kilométer magasságban a sűrű légrétegekben halad.
A repülés irányát és magasságát is változtatva képes elkerülni az összes létező és fejlesztés alatt álló rakétavédelmi rendszer észlelési és megsemmisítési zónáját.
Az irányítható, új kompozit anyagok felhasználásával megépített blokk Putyin szerint a sűrű légrétegekben 1600-2000 fokos tűzgolyóvá felhevülve, a hangsebesség több mint hússzorosával, meteoritként halad a célja felé, “gyakorlatilag a plazmaképződés körülményei között”.
Hirdetés

Boriszov tábornok elmondása szerint a magas hőmérséklet miatt a kísérletek “nem nehézségek nélkül” folytak, mert az új fegyver “valóban plazmában repül”.
OSZD MEG másokkal is!

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés