Hirdetés

Idén júliusban ötvenkilenc éves lenne Diana walesi hercegné, aki páratlan népszerűséget élvezett szerte a világon. Tegyük hozzá, sokszorosan kiérdemelte becenevét, a “Szívek Királynőjét”.
Rengeteget jótékonykodott, és még a hivatalos, protokolláris felvételeken is jól látható, hogy míg mások formális feladatuknak tekintették a megjelenést, ő szívvel-lélekkel azon volt, hogy teljes lényével jelen legyen, és segítsen, ahol csak tud.
2020-ban már 23 éve annak, hogy Diana a francia fővárosban, egy végzetes autóbalesetben életét vesztette. A család Althorp nevű birtokában temették el, rendkívül megható szertartás keretében.
Diana sírja egy tó közepén, egy szigeten található, amelyet “The Round Oval” néven ismernek. Ez magánterület és nem látogatható. A tó egyik végén egy oszlopon álló temetkezési urna azt jelzi, hogy a sziget temetkezési hely. A látogatók előtt azonban nyitva áll a tóparti templom, amelyet Diana hercegné emlékének szenteltek. Elszorul a szívünk, ha végignézzük az alábbi felvételeket..

Hirdetés


Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés