Hirdetés


Láttad már?
I. Erzsébetnek és Fülöp hercegnek négy gyermeke született, közülük a leginkább reflektorfényben lévő Károly herceg, akinek a felesége volt Diana. Tőle fiatalabb Eduárd wessexi gróf, András yorki herceg, illetve Anna brit királyi hercegnő.

Hirdetés

Anna az egyetlen lánya Erzsébetnek és Fülöpnek, a hercegnő 1950-ben született Londonban. Karitatív tevékenységéről híres, több mint 200 szervezet védnöke. Illetve ő volt az első a királyi család tagjai közül, aki részt vett olimpián, méghozzá az 1976-os játékokon a brit lovastusa csapat tagjaként – írja Promotions.hu.

Hirdetés
A hercegnőhöz számtalan elképesztő sztori kapcsolódik, 1974-ben például fegyveres támadás érte őt és a férjét, amikor hazafelé tartottak. Egy Ian Ball nevű támadó kezdett ellenük akcióba, a férfi később rá is lőtt a királyi autóra, elmondása szerint pedig el akarta rabolni a hercegnőt, hogy az Országos Egészségügyi Szolgálat javára ajánlhassa majd fel a váltságdíjat, amelyet a terve szerint bezsebelt volna Anna szabadulásáért cserében.

Hirdetés
Anna a támadó ordibálása közepette sem ijedt meg, nem szállt ki a kocsiból, sőt, vissza is szólt Ball-nak, hogy esze ágában sincs átadni magát a férfinek. A történet végül úgy végződött, hogy a támadót letartóztatták.
A hercegnő volt Fülöp kedvenc gyermeke, aki makacsságával és vagányságával kitűnt a család többi tagja közül. Kétszer házasodott élete során, kétszer pedig a törvénnyel is összetűzésbe keveredett, először egy brutális gyorshajtás, utána pedig a kutyáinak járókelők elleni támadása miatt fogták perbe – tudta meg a lap.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés