Hirdetés


Ezt neked is látnod kell.
Galambos Lajos mocsai birtoka most eladó, amelyről korábban sokat lehetett hallani a különböző fórumokon. A hírt először a Pénzcentrum közölte, hogy a birtok jelenleg 13 millió euróért vásárolható meg, ami forintban átszámolva 5,2 milliárdot jelent.

Hirdetés

Továbbá, tudjuk, hogy a birtokot 7 évvel ezelőtt, a Dáridó korábbi házigazdája döntötte el eladni, és korábban egy német oldalon 2,6 milliárd forintért hirdették meg.
Korábban a médiában sokat lehetett hallani egy csodálatos otthonról, sőt, több riport is készült róla, ami miatt sokan már részletesen ismerik a birtokot. A birtokhoz egy kastélyszerű kúria, egy őspark, egy halastó és egy úszómedence is tartozik. A kúria lakóterülete 920 négyzetméter, amely a földszinten egy hatalmas nappalit, könyvtárszobát és képgalériát tartalmaz. Az ingatlanban négy hálószoba és négy fürdőszoba is található.

Hirdetés

A birtok teljes területe 13 061 négyzetméter.
Az ingatlan hirdetésében említik, hogy a tartózkodást lovaglási, halászati és vadászati programok is feldobják. A kastély 1904-ben épült, és Mocsa településen található, Komárom-Esztergom megyében. Közel van a tóvároshoz, Tatához, valamint a megyeszékhelyhez, Tatabányához.
A házról készült képeket itt tudod megnézni.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés